Blog

Nota de Premsa dels Col·legis Oficials d’Enginyers de la Comunitat Valenciana entorn de la Llei de Funció Pública Valenciana

Els representants de més de 10.000 enginyers aclareixen la controvèrsia entorn de la Llei de Funció Pública Valenciana, defensen complir la normativa vigent per a continuar oferint garanties a la societat en els seus serveis, i aclareixen aspectes bàsics de la Llei de Funció Pública Valenciana (*LFPV) per a evitar confusions en l’opinió pública.

Representants de nou Col·legis Oficials d’Enginyers de la Comunitat Valenciana tanquen files entorn de la defensa de la Llei de Funció Pública Valenciana (*LFPV) i tornen a argumentar, documentar i matisar la campanya de publicitat dels enginyers tècnics que condueix a la confusió.

Els degans dels enginyers lamenten que es pretenga confondre a la societat en comptes d’ajudar en la consecució d’una administració pública excel·lent, en la qual prevalga l’esforç, el mèrit i la capacitat i estiga prou dotada per a fer front als grans desafiaments als quals ens enfrontem.

Col·legis que s’adhereixen a aquest comunicat: el Col·legi Oficial d’Enginyers Aeronàutics, el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Llevant, el Col·legi Oficial d’Enginyers de Camins, Canals i Ports, el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana, el Col·legi Oficial d’Enginyers de Mines de Llevant, el Col·legi Oficial d’Enginyers forestals, el Col·legi Oficial d’Enginyers Navals, el Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana i el Col·legi Oficial d’Enginyers Químics de la Comunitat Valenciana..

Consulta la nota de premsa completa açí.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.


Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.