Blog

Webinarios Ivace Internacional: Licitacions a Algèria, serveis, subministraments i construcció

El 15 d’abril de 2021 de 12 a 13.30 hores se celebrarà la jornada “Licitacions a Algèria, serveis, subministraments i construcció”. En ella es farà una breu presentació dels sectors més dinàmics i de l’estratègia i aspectes a tindre en compte a fi d’optar a licitacions públiques a Algèria: mercat, barreres d’entrada, procediments (plecs, classificació, tipus de concursos, garanties i retencions). Fiscalitat i repatriació de divises.

Pots obtindre més informació punxant en l’enllaç

Inscriu-te ací


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.


Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.