Blog

Beques Santander Women

Fins al 10 de maig està obert el termini d’inscripció en les XI Beques Santander Women | W50 London School of Economics.

És una iniciativa del Banc de Santander que selecciona a un total de 50 dones per a viure huit setmanes d’experiència immersiva, no sols en el treball del lideratge propi, sinó en el de la resta de participants de tot el món i amb perfils professionals variats i enriquidors.

Es tracta d’una formació d’alt rendiment en lideratge, amb l’excel·lència de la formació del London School of Economics i a més ofereix l’oportunitat de contactar amb perfils professionals únics a tot el món.

La formació es desenvoluparà del 6 de setembre al 3 de desembre de 2021, en format en línia. La beca inclou la matrícula i els cursos de formació. En aquest enllaç pots consultar les bases i inscriure’t.

Gràcies a aquestes beques s’han format ja una mica més de 700 dones de tot el món.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.