Blog

La científica alacantina Nuria Oliver, homenatjada per la UPV i Les Naus en el seu projecte “Dones de ciència”

El projecte Dones de ciència de la Universitat Politècnica de València (UPV) i el centre d’innovació Les Naus de l’Ajuntament de Valencia suma ja 19 murals repartits per tota la ciutat –i àrea metropolitana- en homenatge a grans científiques, referents internacionals en els seus respectius camps d’estudi. El dimarts 30 de març es va presentar l’últim d’ells, dedicat a Nuria Oliver. Situat en el CEIP Gaspar Gil Polo de València, és obra de l’artista Alicia López “Sucri”.

Durant la inauguració, el rector de la UPV, Francisco Mora, ha destacat la brillant trajectòria de Nuria Oliver, “una gran científica i una gran persona, referent internacional en el seu camp, que compleix a la perfecció amb la missió d’aquest projecte, que és despertar l’interés per la ciència i la tecnologia”.

Nascuda a Alacant  es va llicenciar en Enginyeria de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Madrid en 1994 amb el millor expedient a nivell nacional.

Des del COITCV nostra més sincera enhorabona.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.