Blog

Unió Professional celebra la seua assemblea general ordinària

Amb la vista posada en el futur i amb la fi per a promocionar totes les activitats professionals valencianes, Unió Professional (UP València) va aprovar, el dilluns 29 de març, durant la seua Assemblea General Ordinària (AGO) les liquidacions dels seus comptes de 2020 per unanimitat.

En l’acte, que va comptar amb totes les mesures de seguretat per a evitar els contagis de la Covid-19, van estar els membres de la junta directiva: Auxiliadora Borja (presidenta), Angélica Gómez (secretària), Carmen Pleite (sotssecretària), Juan José Tirado (tresorer) i Sebastián Cucala (vicetesorero).

Unió Professional és una agrupació que aglutina a 42 col·legis professionals de València i integra a prop de 90.000 col·legiats i que defensa la qualitat i l’excel·lència professional. Entre les seues funcions destaquen la de coordinar les actuacions en temes d’interés comú de les professions titulades valencianes representades en l’associació, defensar els valors característics d’aquelles professions i promoure el seu perfeccionament, facilitar una desinteressada labor d’orientació social recolzada en els coneixements tècnics de les respectives professions i promoure serveis assistencials.

L’actual Junta Directiva de UP, que ha sigut nomenada per un període de 4 anys, pretén donar un impuls definitiu a la seua activitat, ser un paraigua comú per a totes les professions amb o sense col·legiació obligatòria davant la necessitat de caminar junts, posar els col·legis al servei de la societat, aprofitant els punts en comú de les diverses professions.

Consulta la nota de premsa completa ací.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.


Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.