Blog

Ja són 4.000 egressats!

La Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació (ETSET) de la Universitat Politècnica de Valencia ha aconseguit la xifra de 4.000 estudiants amb títol en Enginyeria de Telecomunicació, poc després de la commemoració del centenari de la creació de la professió.

La titulada Carmen Palao Cruz ha defensat recentment el seu treball final del Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació de la UPV, la qual cosa la converteix en l’enginyera número 4.000 formada en la ETSET de la UPV.

Des que es va iniciar el seu funcionament l’any 1988, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació ha format a més de 4.000 enginyers i enginyeres de Telecomunicació.

Un segle després de la creació del títol d’Enginyeria en Telecomunicacions, aquestes són un pilar fonamental en una societat cada vegada més digitalitzada, en tots els aspectes: en la vida quotidiana, la indústria, l’educació, la salut… com ha posat de manifest la pandèmia de la Covid-19.

L’enginyera 4.000

Carmen Palao Cruz va estudiar en la ETSET de la UPV el Grau en Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació i posteriorment va cursar el Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació. Recentment ha defensat el treball final de Màster amb títol Disseny d’antenes compactes per a integrar en un sistema de monitoratge del ritme cardíac dirigit per la professora Marta Cabedo.

Durant la seua formació, Carmen va realitzar pràctiques en el Grup Clickche a Múrcia i posteriorment va treballar en Sopra *teria a França i Espanya. Actualment desenvolupa la seua professió en Etra I+D, on és responsable de la qualitat de sistemes de regulació de trànsit (programari i maquinari) en instal·lacions de tota Espanya, Nador i Colòmbia.

Des del Col·legi Professional d’Enginyers de Telecomunicació felicitem tant la nostra companya Carmen Palao per la seua trajectòria acadèmica i professional i per convertir-se en la seua enginyera 4. 000 com a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telcomunicació (ETSET).


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.