Blog

Las Naves i Ingenio-CSIC-UPV inicien un cicle de conferències sobre innovació per a la transformació social i ambiental

Las Naves i Ingenio-CSIC-UPV iniciaran el pròxim 23 d’abril un cicle de conferències sobre innovació per a la transformació social i ambiental amb l’objectiu de generar un espai de discussió i reflexió sobre la innovació per a la transformació social i ambiental en diferents àmbits: ciència, universitats, transicions justes, innovació digital, innovació en l’energia, salut… Aquest cicle està englobat dins de les activitats del Diploma d’Especialització en ‘Innovació per a la Transformació Social i Ambiental’ impartit des de la UPV i coordinat per Ingenio (https://posgradoinntra.webs.upv.es). Totes les conferències podran ser seguides a través del canal de Youtube de Las Naves.

La conferència del 23 d’abril tractarà el desafiament de democratitzar el coneixement des de la perspectiva de democratitzar les agendes d’investigació, i cerca plantejar tres preguntes i abordar possibles respostes entorn de la democratització del coneixement. Per què democratitzar el coneixement és un imperatiu del moment actual? Quines són les vies per a democratitzar el coneixement? Com es pot avançar en la democratització de les agendes d’investigació?

La ponent d’aquesta primera conferència serà Judith Sutz, professora i investigadora de la Universitat de la República de l’Uruguai.

 


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.