Blog

Webinar: BLUE Open Innovation al Mediterrani

El dia 9 d’abril de 2021 de 10.00 a 12.00 hores tindrà lloc el webinar “BLUE Open Innovation al Mediterrani.

Com a part del GREEN *DEAL, la *Blue *Energy o Energia Marina, s’està posicionant com un sector emergent i de llarg recorregut per a potenciar la producció d’energies netes, crear creixement i ocupació, respectant al mateix temps el medi ambient.

El projecte europeu BLUE DEAL ha organitzat una acció Open Innovation Challenge que permeta als diferents actors del sector llançar reptes a la recerca de solucions innovadores que puguen donar resposta als desafiaments als quals s’enfronten.

A més, coneixerem el cas d’èxit d’un sistema WEC (Wave Energy Converter) que serà instal·lat en el Port de València per a obtindre energia procedent de les ones de la mar i que subministrarà electricitat al barri Maritim de València.

L’assistència és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.