Blog

Sa Majestat el Rei rep en audiència a membres del COIT/AEIT amb motiu del centenari del títol oficial d’Enginyer de Telecomunicació

El passat 7 d’abril, Sa Majestat el Rei va rebre en audiència en el Palau de la Zarzuela a membres del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació i l’Associació Espanyola d’Enginyers de Telecomunicació (COIT/AEIT) en representació dels Enginyers de Telecomunicació per la commemoració del centenari de la creació del títol oficial de la professió. Aquest esdeveniment forma part de les accions que COIT/AEIT estan desenvolupant des d’abril de l’any passat per a celebrar aquesta important efemèride.

L’Audiència en el Palau de la Zarzuela va començar amb la tradicional salutació adaptada a la situació actual de pandèmia amb l’ús de màscares i mantenint les distàncies de seguretat. Després d’aquesta salutació per part de SM el Rei a cadascun dels membres participants es va fer la fotografia de grup en l’exterior del Palau.

Posteriorment, i ja en el Saló d’Audiències, es va desenvolupar la trobada iniciada per unes paraules de salutació i presentació del centenari del títol oficial d’Enginyer de Telecomunicació i del paper d’aquests professionals a càrrec de la Degana-president del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COIT) i presidenta de l’Associació Espanyola d’Enginyers de Telecomunicació (AEIT).

Marta Balenciaga va destacar que “en un món globalitzat i altament competitiu, les telecomunicacions i les tecnologies digitals associades conformen un sector estratègic. I a la vista de l’agenda que se’ns presenta amb el gran repte de la transformació digital, tan present en els plans de recuperació post-pandèmia proposats, tant a Europa com a nivell nacional, no ens queda una altra que continuar exercint la nostra activitat a la vora de la innovació permanent i al caient de les noves demandes socials”

Les persones de les Juntes de Govern del *COIT/*AEIT que també van intervindre en aquesta trobada van ser Francisco Javier *Gabiola *Ondarra; Evaristo *Abril Domingo; Juan Carlos López López, i *Zaloa Campillo *Mandaluniz. A més, també va prendre la paraula Félix Pérez Martínez, conseller del *COIT i ‘Enginyer de l’Any’ 2020.

La llista completa dels membres que van formar la representació del COIT/AEIT en aquesta audiència real, i que apareixen a la foto que s’acompanya, van anar:

Marta Balenciaga Arrieta, degana-president del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COIT) i presidenta de l’Associació Espanyola d’Enginyers de Telecomunicació (AEIT) i els següents membres de les Juntes de Govern de totes dues institucions: María Nuño Valdés; Francisco Javier Gabiola Ondarra; Evaristo Abril Domingo; Juan Carlos López López; Julio Sánchez Agrelo; Juan Luis Pedreño Molina; Carlos Romero Moreno; Raquel Mora Palomo; José Fernando García Ródenas; José Antonio Portilla Figueras; Mariano Martínez Gómez; Mario Fernández Manzano; Gustavo Hylander Impagliazzo, i Zaloa Campillo Mandaluniz, a més de Félix Pérez Martínez, conseller del Col·legi i ‘Enginyer de l’Any’ 2020, i Adrián Nogales Escudero, director de Relacions Institucionals del COIT.

Foto: © Casa de S. M. el Rei.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.