Blog

El COIT presenta el llibre “20 mirades al passat per a construir el futur”, així com el segell i el vídeo oficial del centenari

La commemoració dels #100AñosTeleco no podia passar per alt realitzar una retrospectiva de tot el que ha sigut i significat aquesta professió. Per això, el COIT ha editat el llibre ’20 mirades al passat per a construir el futur’, amb textos de 20 Enginyers de l’Any que reflexionen sobre el passat, el present i el futur de les telecomunicacions. La presentació d’aquest llibre serà el dia 22 d’abril, a les 18:30h, en un esdeveniment en línia obert al públic.

Durant l’esdeveniment comptarem amb la introducció i dinamització de Raquel Mora, vocal de la Junta de Govern del COIT i membre de la Comissió del Centenari del títol oficial d’Enginyer de Telecomunicació; la benvinguda per part de Marta Balenciaga, degana-president del COIT i presidenta de la AEIT, i unes paraules de Roberto Sánchez, secretari d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals.

Per a tancar l’esdeveniment, es farà la presentació oficial del segell commemoratiu del centenari emés per Correus, a càrrec de Vicente Rubio Carretón, de l’Associació d’Amics del Telègraf, i la presentació del vídeo oficial del COIT/AEIT editat per a la celebració del centenari.

No t’ho pots perdre.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.