Blog

Enquesta VII Observatori Industrial de la Comunitat Valenciana

Un any més, el Col·legi d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana i la consultora Improven llancen la VII edició de l’Observatori Industrial de la Comunitat Valenciana, un estudi que s’ha convertit en una anàlisi de la situació actual de la indústria valenciana a nivell social, econòmic, polític i laboral.

La principal novetat d’aquesta edició és que es compta amb el suport institucional de la Conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. A més s’ha obert a la participació de nous agents socials, empresarials i Universitats. Per a això s’ha simplificat el seu contingut, per a major agilitat.

Per a això resulta fonamental comptar amb la vostra inestimable participació en l’enquesta

Gràcies a tots.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.