Blog

El Tribunal Suprem confirma que els Enginyers Tècnics i Graduats no poden accedir a les places d’Enginyers en les AAPP

Una sèrie de recents sentències del Tribunal Suprem ha confirmat que per a l’accés a les places d’Enginyer de les diferents Administracions Públiques cal disposar del títol que habilite per a l’exercici de la corresponent professió, denegant l’accés a aquestes places a Enginyers Tècnics i Graduats.

Aquestes sentències, que estableixen jurisprudència, venen a reconéixer que les competències que s’adquireixen en els títols que habiliten per a l’exercici de les diferents professions regulades d’Enginyer difereixen clarament de les adquirides en els títols que habiliten per a l’exercici de les professions d’Enginyer Tècnic i suposen el suport a les tesis que, en aquest mateix sentit, es venen defensant des del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació.

Més informació en la pàg. del COIT.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.