Blog

Convocatòria/Manifestació d’Interés: Digitalització de les Pimes i autònoms en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i resilencia: Programa Digital Toolkit

La setmana passada, el Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital va publicar una nova Manifestació d’Interés emmarcada en els fons Next Generation EU relacionada amb el foment de la digitalització de les pimes, molt lligada al programa Digital Toolkit dotat amb 3.000 milions d’euros.

Categoria: Investigació Innovació i Pimes
Programa: Next Generation EU
Termini: 07/05/2021
Òrgan Convocant: Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital (*MINECO)
Objectiu:  L’objectiu general d’aquesta Manifestació d’Interés (*MDI) és identificar esquemes de col·laboració públic-privada que permeten una execució
ràpida i efectiva del programa Digital Toolkit (DKT) i reforcen les capacitats del portal AceleraPyme.
Beneficiaris: Poden participar en la present MDI les PIME i autònoms, així com les seues associacions representatives, i tot tipus d’actors implicats en la digitalització de la PIME i autònoms, privats i públics, que puguen tindre interés en la proposta i, especialment, aquells que puguen exercir funcions d’agents facilitadors i agents digitalitzadors.
Podran ser presentades tant de manera individual com en consorci.

Per a més informació punxa en el següent enllaç


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.


Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.