Blog

11ª Convocatòria dels premis “Agustín de Betancourt i Molina” i “Juan López de Peñalver” de la RAI

Dirigits a investigadors i a professionals joves

La Reial Acadèmia d’Enginyeria amb el copatrocini de la Fundació “Pro Rebus Academiae”, convoca els Premis “Agustín de Betancourt i Molina” i “Juan López de Peñalver” per a l’any 2021.

Els Premis “Agustín de Betancourt i Molina” i “Juan López de Peñalver” es concediran a investigadors o professionals que hagen realitzat contribucions originals i rellevants en qualsevol dels àmbits de l’enginyeria, valorant-se específicament en tots dos premis els aspectes relacionats amb la transferència de tecnologia. Tots dos premis es destinen a investigadors i professionals en el camp de l’enginyeria que l’1 de gener de 2021 tinguen menys de 40 anys d’edat i que mantinguen vinculació amb Espanya, on hagen desenvolupat part significativa dels seus treballs.

El premi “Agustín de Betancourt i Molina”. Està destinat en particular a persones individuals que hagen realitzat labors notòries d’Investigació en el camp de l’Enginyeria, conduents a assentar les bases i/o propiciar nous desenvolupaments i innovacions en qualsevol dels seus àmbits professionals.

El premi “Juan López de Peñalver”. Està destinat en particular a persones individuals, o a equips de treball, formats per membres que majoritàriament tinguen menys de 40 anys d’edat, que hagen realitzat labors notòries de desenvolupament i innovació, contribucions professionals destacades o obra singular en qualsevol dels àmbits professionals de l’enginyeria espanyola. En el cas d’un equip es farà explícit el director d’aquest, que tindrà, en tot cas, una edat menor de 40 anys i que signarà la candidatura.

El termini per a la recepció de sol·licituds i propostes es tancarà el dia 31 de maig de 2021.

Estàs interessat a presentar la teua candidatura?

Consulta ací les bases


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.


Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.