Blog

Tech Transfer: TESTIMONIALS “De la investigació a l’emprenedoria”

Dijous que ve 6 de maig, a les 9.30 h., tindrà lloc un esdeveniment virtual organitzat per el Comité Tech Transfer de Startup Valencia i destinat a la comunitat investigadora i futurs emprenedors. L’esdeveniment té per objectiu posar en comú els testimoniatges d’investigadors que han emprés startups i transferit els seus resultats científic-tecnològics.

El context actual derivat de la situació pandèmica obliga a conjuminar esforços per a avançar en la societat i l’economia del coneixement. L’efecte immediat que es deriva és la necessitat de potenciar l’activitat de transferència, sent la comunitat investigadora protagonista en aquesta iniciativa «Tech Transfer».

Per tal motiu, proposen una trobada en línia amb investigadors, ara emprenedors, que compartiran les seues reflexions i experiències en les diferents fases del procés de creació de startups nascudes des del coneixement científic i tecnològic.

Consulta ací tota la informació.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.