Blog

1921-2021: Cent anys del lliurament de diplomes a la primera promoció d’Enginyers de Telecomunicació

Amb motiu de la celebració de centenari del títol d’Enginyer de Telecomunicació, el *COIT organitza el 14 maig a les 12.00 hores, un esdeveniment en línia amb les Escoles espanyoles que imparteixen aquest títol.

Durant l’acte es presentaran dos llibres: “Les escoles de ‘Enginyeria de Telecomunicació’: una història d’èxits” i la biografia d’Emilio Novoa. A més, Ángel Cabrera, president of the Geòrgia Institute of Technology, impartirà una conferència.

Imprescindible inscriure’s ací

Comptem amb tu.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.