Blog

SMART4ALL: Xarxa de DIH per a impulsar la tecnologia i el desenvolupament empresarial en el sud, est i centre d’Europa

Eres una PIME i vols participar en projectes europeus però no saps com? Vols participar amb un risc controlat? Et presentem el projecte SMART4LL (Horitzó 2020) compost per un consorci de 25 socis on participen universitats, instituts d’investigació, inversors, organitzacions de Networking, pimes, centres de  innovació i ONG.

Projecte que naix amb l’objectiu de crear relacions entre entitats Europees interessades unint diferents cultures, polítiques, àrees geogràfiques i àmbits d’aplicació,  mitjançant el desenvolupament d’experiments transfronterers que permeten la transferència de coneixements i tecnologia entre la indústria i les entitats acadèmiques.

Proporciona un finançament total de 2,2 milions d’euros a través de 9 convocatòries obertes i secundarà 88 experiments d’aplicació de pioners transfronterers de consorcis europeus. Cada experiment obtindrà un finançament de fins a 80.000 € i comptarà amb el suport de nous servicis de coaching d’experts líders mundials en ètica, tecnologia, finançament i desenvolupament empresarial. Ofereix el concepte Marketplace-as-a-Service, una finestreta única intel·ligent per a startups, pimes i empreses un poc més grans, SMART4ALL revolucionarà l’esperit empresarial i aprofitarà la penetració de mercat per a startups, spin-offs i spin-outs.

Tens tota la informació en el seu web.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.