Blog

El COIT anuncia la guanyadora dels Premis Pioneres IT 2021: Inmaculada Sánchez Ramos

Inmaculada Sánchez Ramos ha sigut l’Enginyera de Telecomunicació guardonada amb el Premi Pioneres IT 2021 després de la deliberació del jurat compost tant per personalitats de renom en el sector com pels vots emesos per part dels col·legiats.

El perfil professional de Sánchez Ramos demostra la seua gran capacitat d’adaptació cap als nous enfocaments tècnics i professionals en una societat tan marcada per la tecnologia. El seu currículum professional i els mèrits acumulats per aquesta Enginyera de Telecomunicació, així com la seua trajectòria tècnica, social i divulgativa han fet que el jurat es decline per ella després de considerar que totes les candidatures presentades reunien les condicions suficients per als Premis Pioneres IT 2021.

L’Enginyera de Telecomunicació es va graduar en la Universitat Politècnica de Madrid, és òptica-optometrista per la Universitat Complutense i doctora en Ciències Jurídiques i Socials per la Universitat Rei Joan Carles, on actualment és professora. És titulada en el programa Women Joining Boards per la Fundació Woman Forward i ha completat diferents programes de Direcció General i Desenvolupament Directiu en el IESE Business School. És membre de el Consell de Direcció de Madrid Digital i del Consell Assessor de la Fundació Participa en l’àrea d’Innovació Social. A més, va ser presidenta de la Comissió de Societat de la Informació, I+d+i, Administració Electrònica i Eficiència de la Federació de Municipis de Madrid.

El jurat que ha fallat el Premi Pioneres IT 2021 es va reunir el 30 d’abril per a decidir la guanyadora en aquesta edició 2021. En aquesta reunió van participar Antonio Bengoa, director de Relacions Institucionals de Telefónica España, delegant el seu vot en Paz Bringas; Nuria Chinchilla, professora de Direcció de Persones en les Organitzacions en IESE Business School i titular de la Càtedra Carmina Roca and Rafael Pich-Aguilera Mujer i Lideratge; Antonio Colino, president de la Reial Acadèmia d’Enginyeria, i Carmen Alsina, directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CEOE.

També formen part del jurat Pedro Mier, president d’AMETIC, qui va delegar el seu vot en el president de el jurat: Francisco Hortigüela, director general d’AMETIC; Ana María Molina, directora d’Estratègia i Desenvolupament de Negoci de HISPASAT; Víctor Calvo-Sotelo, director general de Digitals, qui va delegar el seu vot en Elena Arrieta; Anna Bufi Gaig, directora de Persones i Organització de CELLNEX; Luz Usamentiaga, directora general de Regulació, Relacions Institucionals, Comunicació Externa, RSC i Fundació d’Orange España, i Blanca Ceña, CEO de Vantage Towers Spain.

D’aquesta manera, els vots del jurat es van ponderar en un 70% mentre que els vots emesos pels col·legiats en el període comprés entre el 9 i 22 d’abril es van ponderar en un 30%.

Aquesta segona edició de el Premi Pioneres IT, que busca reconéixer la trajectòria i el recorregut professional com a “pionera” d’una dona Enginyera de Telecomunicació, no haguera sigut possible sense els patrocinadors: CELLNEX, Fundació Orange, HISPASAT, Telefónica, Vantage Towers, Sabadell Professional, Isdefe i Teldat.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.