Blog

COIT | Tecnologia i dona. Per un present i futur femení

El 22 d’abril 2021, es va celebrar el 10 aniversari de la Celebració Internacional de les Xiquetes en les TIC. El missatge llançat des de l’ONU ha sigut la importància de les TIC durant la pandèmia: per a ajudar-nos a estar connectats, mantindre serveis essencials o treballar. No obstant això, la part de la població mundial encara no tenen accés a internet i la majoria de persones són dones.

Amb aquest motiu, el COIT et convida a aquest esdeveniment on es tractaran temàtiques com la bretxa digital, la transformació digital després de la pandèmia, la dona en l’enginyeria i, sobretot, com serà el futur del treball.

Organitzen: Dones AVINDRE – Associació d’Amistat Hispà-Francesa i Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació, amb la col·laboració del Club Financer Gènova.

Tecnologia  i dona. Per un present i futur femení

Dijous, 3 de juny, a les 18.30 h (en línia)

Imprescindible realitzar inscripció ací


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.