Blog

Convocatòria ISTEC 1/2021. Borsa d’ocupació temporal per al lloc de tècnic en telecomunicacions

En el DOGV s’ha publicat la RESOLUCIÓ de 12 de maig de 2021, del gerent d’Infraestructures i Serveis de Telecomunicacions i Certificació, SAU, per la qual es convoca borsa d’ocupació temporal pel procediment de bossa extraordinària per al lloc de tècnic o tècnica en telecomunicacions. Convocatòria ISTEC 1/2021.

Pots consultar les bases i la informació sobre la convocatòria ací.

Les instàncies, es presentaran per via telemàtica, a través d’adreça web bolsa-tlco.istecdigital.es, dins de el termini de 10 dies hàbils, comptats a partir de la publicació de les presents bases en el DOGV (3 de juny de 2021).


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.