Blog

COIT | El poder transformador del 5G

Galícia és l’escenari triat per Telefónica per a desplegar els seus primers projectes pilot de 5G a Espanya. S’han desenvolupat un total de deu casos d’èxit en els quals a més de desplegar infraestructura 5G ad hoc han permés a les empreses provar serveis pioners i als ciutadans gaudir de noves capacitats i experiències. En les jornades ‘El poder transformador del 5G’ s’analitzarà com el 5G està impactant i transformant les nostres vides i els nostres negocis.

Telefónica, el Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COIT) i el Col·legi Oficial de Enxeñeiros de Telecomunicació de Galícia (COETG) et convida a l’esdeveniment virtual de “El poder transformador del 5G”, que realitzarem del 15 al 17 de juny.

Consulta el programa complet i inscriu-te ací


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.