Blog

*COIT | Webinar “Màrqueting Digital aplicat a les Telecomunicacions”

L’objectiu d’aquest Webinar és donar a conéixer les oportunitats que tenen els col·legiats i els seus negocis de créixer usant les eines disponibles i gratuïtes que brinda el Màrqueting Digital. Un Webinar 100% PRÀCTIC en el qual no hi haurà una sola diapositiva i se centrarà en analitzar el mercat i ensenyar estratègies que poden aplicar-se des de ja.

“Si no estàs en Internet, no existeixes”

Sota aquesta premissa, s’explicarà com podem posicionar-nos els primers per a les intencions de cerca que tinguen els nostres clients i com podem analitzar i descobrir paraules clau que atraguen nou públic als nostres llocs web.

Data: 8 de juny

Hora: 18.00 h

Duració estimada: 60 minuts

Imprescindible inscriure’s en el formulari


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.