Blog

EVOLVED-5G

El projecte europeu en el qual participa la UPV pretén aconseguir la revolució industrial del SXXI amb les fàbriques intel·ligents.

Personal investigador de la Universitat Politècnica de València participa en el projecte europeu H2020 EVOLVED-5G que introduirà la tecnologia 5G en la indústria. Amb això es pretén aconseguir la revolució industrial del segle XXI amb l’arribada de les fàbriques intel·ligents.

En l’actualitat “hi ha un gran interés tant tecnològic com econòmic en l’aplicació de la tecnologia 5G en l’àmbit industrial perquè serà el motor d’innovació tecnològica del sector”, explica Régel González Usach, investigadora de el Laboratori de Sistemes i Aplicacions en Temps Real Distribuïts (SATRD), del Departament de Comunicacions de la UPV. Participa en el projecte juntament amb Alejandro Fornés i la coordinació de Carlos Palau.

EVOLVED-5G cerca proveir a la indústria d’eines tecnològiques 5G i infraestructures adaptades als entorns productius, facilitarà la creació, testatge, certificació i difusió d’aplicacions de xarxa 5G innovadores. Així, per exemple, aquest projecte facilitarà la creació d’un kit de desenvolupament d’aplicacions (SDK per les seues sigles en anglés), o l’accés a mercats virtuals (marketplace) que permetrà la distribució i implantació d’aquestes aplicacions 5G a nivell global.

Per a més informació punxa en el següent enllaç


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.