Blog

Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0: ampliació termini de candidatures

S’ha publicat en el BOE de hui, 14 de juny,  la Resolució de 10 de juny de 2021, de la Secretaria General d’Indústria i de la Petita i mitjana empresa, per la qual es amplia el termini de presentació de candidatures als Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 corresponents a l’any 2021, efectuada mitjançant Resolució de 6 de maig de 2021.

Els Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 reconeixen a aquelles organitzacions, empreses i indústries que hagen fet un esforç destacat en la seua transformació digital, aconseguint l’excel·lència empresarial en activitats enquadrats en la Secció C, Divisions 10 a 32, de la Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques 2009 (CNAE 2009).

L’objectiu d’aquests Premis és atorgar un major prestigi social al sector industrial, presentant-lo en un entorn de qualitat i d’excel·lència, reconeixent els mèrits de les empreses industrials que destaquen pels seus projectes i accions de digitalització i pels seus plans d’innovació en matèria d’organització i processos sota les principals dimensions que defineixen el paradigma de la Indústria Connectada 4.0: Estratègia de Negoci i Mercat, Processos, Organització i Persones, Infraestructures, i Productes i Serveis. Mes informació sobre els premis ací.

El termini de presentació de candidatures previst en l’article 3 de la Resolució de 6 de maig de 2021, de la Secretaria General d’Indústria i de la Petita i mitjana empresa queda prorrogat fins al 25 de juny de 2021, inclusivament.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.