Blog

Taula redona en línia: Fons europeus per a la reactivació econòmica

Unió Interprofessional de la Comunitat de Madrid conjuntament amb Banc Sabadell, en el marc del conveni de col·laboració existent entre totes dues entitats, celebraran el pròxim 24 de juny, de 17.00 a 18.30h, una Taula Redona sota el títol: FONS EUROPEUS PER A la REACTIVACIÓ ECONÒMICA, a fi de donar a conéixer en què consisteixen aquests Fons i quins possibles projectes podran acollir-se a aquestes ajudes per a la recuperació i transformació econòmica.

Si desitja assistir a aquest esdeveniment telemàtic, ha de realitzar la corresponent inscripció a través del següent enllaç: Inscripció Taula Redona UICM_Banc Sabadell, després del que li arribarà el corresponent link per a la connexió.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.