Blog

Jornada: Com implantar sistemes de gestió de la seguretat de la informació en la meua empresa

La Fundació Parc Científic Universitat de València, amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, organitza aquesta jornada amb el propòsit de abordar el procés d’implementació i certificació de dos sistema de gestió de seguretat de l’informació: la norma ISO 27001 i el Esquema Nacional de Seguretat (ENS). L’informació és un actiu fonamental de qualsevol organització, i per a tota entitat és clau garantir la seguretat d’aquesta.

Al llarg d’aquesta jornada, que tindrà lloc el dimarts 22 de juny de 2021, s’explicarán aquells aspectes fonamentals que faciliten la comprensió de tots dos estàndards, la seua finalitat, el seu marc legal, la seua estructura, els controls que preconitzen, la categorització i, especialment, els mecanismes adequats per a la seua implementació práctica.

Després d’això, es expondrán, a través d’una taula redona, diferents casos d’èxit i bones pràctiques en l’implantació d’un sistema de gestió de seguretat de l’informació en diferents entorns.

Pots consultar tota l’informació açí.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.