Blog

Nou acord entre COITCV y AVIT amb la UPV y edX

En el COITCV i l’AVIT hem arribat a un acord amb la Universitat Politècnica de València i edX per a oferir als col·legiats del COITCV i associats de l’AVIT un descompte del 15% en els certificats dels cursos que la UPV té en aquesta plataforma de MOOC. Els MOOC són cursos oberts, massius i gratuïts (que és el significat de les sigles MOOC en anglés) en els quals l’accés al contingut és gratis i el certificat sol ser de pagament.

La UPV ofereix al voltant de 100 cursos en edx.org (plataforma sense ànim de lucre fundada pel MIT i la universitat d’Harvard) en temàtiques tan variades com l’Aprenentatge Automàtic, la gestió participativa, el maneig avançat d’eines com Excel, la programació amb Python, l’anglés de negocis nivell B2 o l’aplicació de la teoria de Grafs a la vida real, entre altres. Consulta’ls ací.

L’oferta disponible de cursos i de temàtiques en aquestes plataformes és immensa, i el que té de bo aquesta mena de cursos és que un pot inscriure’s, començar el curs i, si li interessa el contingut, pagar pel certificat a posteriori.

Si us interessa obtindre algun certificat verificat dels MOOC de la UPV en edX podeu utilitzar el codi AVITEDX2021 en sol·licitar-lo i anar a pagar-lo des d’un compte d’edx feta amb un correu del domini @avit.org o del domini @coitcv.org (el codi només funcionarà amb comptes d’aqueixos dominis) i obtindreu un 15% de descompte.

Ser COITCV/AVIT té molts avantatges, aprofita els seus descomptes!


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.