Blog

Womanation celebra el pròxim dia 23 el “Dia internacional de la dona enginyera”

El moviment Womanation va arribar al febrer per a quedar-se. En aquesta ocasió el focus està posat en les enginyeres, fent una proposta de valor d’aquesta professió i del molt que aporta per a aconseguir un món millor i compartir el seu coneixement i els seus projectes d’èxit, servint d’inspiració a l’assistent.

En un format mixt i dinàmic, amb retransmissió en línia d’un esdeveniment presencial en el qual se seguiran totes les recomanacions sanitàries, la jornada vol ser un espai destinat a l’exposició de projectes d’èxit i diàleg després de cadascun d’ells. Cada taula es dedica a la temàtica/situació : emprenedores i startups, l’enfocament de les PIMES i mirada a la multinacional
INSCRIU-TE JA! No et quedes sense el teu seient… Inscripció presencial ací i inscripció en línia ací.

23 de juny 2021 “Dia internacional de la Dona en l’Enginyeria”
De 09.00 a 14:00h
Auditori del Bloc Blau de la Ciutat de la Innovació de la UPV

Tota la informació la tens ací.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.