Formación

“Administració de Sistemes Operatius LINUX- Certificació LPIC 1”

Resum del curs

03/04/2018 a 02/05/2018

80 hores

Presencial

Preu (Extern) :
Preu (Acordat) :
Preu (Col·legiat) :

Vaig a confiar en...

course imageNanfor Ibérica junto con CSF Castellón

Contingut del curs

Seré capaç de

El present curs oficial del Linux Professional Institute trasllada als assistents els coneixements necessaris per a ser capaç de treballar amb la línia de comandos del sistema operatiu Linux, realitzar tasques de manteniment (assistir als usuaris, agregar usuaris a un sistema més gran, recolzar i restaurar informació), instal·lar i configurar una estació de treball (incloent interfície gràfica) i connectar-la a una LAN o a Internet. El programa de formació LPI del Linux Professional Institute està especialment dissenyat per a proporcionar els coneixements i habilitats necessaris per a administrar qualsevol de les distribucions dels sistemes operatius Linux i les seues eines associades. El curs prepararà a l’assistent en els currículums expressament dissenyats per a la preparació dels exàmens LPI (Linux Professional Institute) que conformen la certificació LPIC-1 (Junior Level Linux Professional).  101-400: LPIC-1 General Linux Part 1 102-400: LPIC-1 General Linux Part 2 L’acreditació LPIC-1 permet al professional que la posseeix demostrar que disposa de les habilitats i coneixements necessaris per a guiar a les organitzacions en l’administració local d’un servidor Linux.

Programa

LPI 101 – General Linux Part 1 1. Arquitectura del sistema 1.1. Determinar i configurar Maquinari 1.2. Arrancar el sistema 1.3. Canviar nivells d’execució, boot targets i apagar o reiniciar el sistema 2. Instal·lació de Linux i Gestió de paquets 2.1. Disseny de l’esquema de disc 2.2. Instal·lar un gestor d’arrencada 2.3. Gestionar llibreries compartides 2.4. Gestió de paquets Debian 2.5. Gestió de paquets RPM i YUM 3. Comandos GNU i UNIX 3.1. Treballar en línia de comandos 3.2. Processament de cadenes de textos mitjançant filtres 3.3. Gestió bàsica de fitxers 3.4. Ús de Streams, Pipes i Redireccions 3.5. Crear, monitorizar i eliminar processos 3.6. Modificar les prioritats d’execució de processos 3.7. Cercar en fitxers de text usant expressions regulars 3.8. Operacions d’edició bàsica d’arxius amb vaig veure 4. Dispositius, Sistemes d’Arxius de Linux i Jerarquia Estàndard del Sistema de fitxers 4.1. Crear particions i sistemes d’arxius 4.2. Manteniment de la integritat del sistema d’arxius 4.3. Control del muntat i desmuntat de sistemes d’arxius 4.4. Gestionar les quotes de disc 4.5. Gestionar permisos i propietat d’arxius 4.6. Crear i modificar enllaços simbòlics i duros 4.7. Trobar fitxers del sistema i situar-los en la seua localització correcta LPI 102 – General Linux Part 2 1. Shells, Scripts i Gestió de Dades 1.1. Personalitzar i usar el Shell 1.2. Personalitzar i crear scripts simples 1.3. Gestió de dades SQL 2/2 2. Interfícies d’Usuari i Escriptoris 2.1. Instal·lar i Configurar X11 2.2. Configurar un Gestor de Pantalla 2.3. Accessibilitat 3. Tasques Administratives 3.1. Gestionar comptes d’usuaris i grups i arxius de sistema relacionats 3.2. Automatitzar les tasques d’administració del sistema planificant treballs 3.3. Localització i Internacionalització 4. Serveis essencials del sistema 4.1. Mantenir l’hora del sistema 4.2. Logs del sistema 4.3. Funcionament bàsic de servidors de correu (MTAs) 4.4. Impressió i gestió d’impressores 5. Coneixements bàsics de Xarxa 5.1. Coneixements bàsics de protocols d’internet 5.2. Configuració bàsica de xarxa 5.3. Resolució de problemes bàsics de xarxa 5.4. Configurar un client DNS 6. Seguretat 6.1. Tasques de gestió de seguretat del sistema 6.2. Securizar un sistema host 6.3. Securizar dades mitjançant encriptació

Observacions

Inclou un examen gratuït Oficial.
S’imparteix en modalitat presencial, a Castelló, en horari de matins o vesprada a triar.

Per a inscripcions: http://www.servef.gva.es/formacion-certificada-en-tic

GRATUÏT CURS I EXAMEN

Inscripció

Tipus de curs

Externo, organizan otras entidades

Habitació

Castelló

Programar

03/04/2018 al 02/05/2018
Un curs de 80 hores en horari matins
Un curs de 80 hores en horari vesprades

Inici de la inscripció

15/02/2018

Fi inscripció

31/03/2018

Procés d'inscripció

Para inscripciones: http://www.servef.gva.es/formacion-certificada-en-tic


No està disponible la inscripció

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.