Formación

Curs de Preparació per a la Certificació PMP® (maig-juny 2019)

Resum del curs

Alta demanda de empleo, Reciclaje profesional

Área de conocimiento en: Consultoría y gestión, Certificados

24/05/2019 a 08/06/2019

35 horas

Presencial y Telepresencial

Preu (Extern) : 790€
Preu (Acordat) : 750€
Preu (Col·legiat) : 710€

Vaig a confiar en...

course imageFco. Javier Sanz Pérez (ver perfil)

Contingut del curs

Seré capaç de

El curs està directament orientat al fet que els alumnes superen l’examen de certificació Project Manager Professional (PMP©) atorgat pel Project Management Institute (PMI®). Per a superar l’examen és necessari conèixer els termes, emprats en la norma ANSI denominada “PMBOK® – A Guide to the Project Management Bodi of Knowledge” amb la qual el PMI reinterpreta i estandarditza l’Adreça de Projectes. El PMBOK és la norma més difosa i acceptada a tot el món i, a causa d’açò, la certificació PMP, la de major reconeixement internacional en tots els sectors industrials.

Programa

1. Introducció al PMI®, al PMP© i al PMBOK©. 2. El Marc i l’Àmbit de l’Adreça de Projectes. 3. Gestió de la Integració dels Processos de l’Adreça de Projectes. 4. Gestió de l’Abast del Projecte i la seua Integració. 5. Gestió del Temps del Projecte i la seua Integració. 6. Gestió de Cost del Projecte i la seua Integració. 7. Responsabilitat Professional del Director del Projecte i Repàs General. 8. Gestió de la Qualitat del Projecte i la seua Integració. 9. Gestió dels Recursos Humans del Projecte i la seua Integració. 10. Gestió de les Comunicacions del Projecte i la seua Integració. 11. Gestió del Risc del Projecte i la seua Integració. 12. Gestió de l’Aprovisionament del Projecte i la seua Integració.

Observacions

La matrícula inclou:
. Certificat d’Aprofitament requerit per a poder presentar-se a l’examen.
· 2 Mesos de Simulador d’examen
· PMBoK en format electrònic
· Llibre de material de suport propi
· Curs online per a obtenir 15 PDUs per a renovar la certificació
————
* Possibilitat de triar presentar-se a l’examen, que es realitzarà en la mateixa seu del COITCV (pendent de confirmar data ). Preu examen aprox. 350€ (inferior a realitzar-ho en Prometric).
* Acord de col·laboració amb la UV en l’Executive Master in Project Management pel qual els alumnes que realitzen el curs i aproven l’examen se’ls permetrà realitzar el màster amb la reducció de matèria, temps i cost corresponent, i amb un descompte addicional per a col·legiats.

Inscripció

Tipus de curs

Propio, organiza COITCV/AVIT

Habitació

Sede COITCV. Avenida Jacinto Benavente 12,1ºB.

Programar

El curs consta de 3 caps de setmana ( 24, 25, 31 de maig i 1, 7, 8 de juny).
Divendres: 16:30-21:00h.
Dissabtes: 9:30 a 14:30 i 15:30 a 18:00h.

Inici de la inscripció

19/02/2019

Fi inscripció

17/05/2019

Procés d'inscripció
  • Externs: 790€ (exempt d’IVA) Associats AEIT i altres entitats col·laboradores del COITCV: 750€ (exempt d’IVA) Col·legiats/ Associats COITCV/AVIT: 710€ (exempt d’IVA). Aquest curs no podrà ser pagat amb el bo de formació. Possibilitat de beneficiar-se de: – 10% de descompte per aturats – 5% de descompte per ràpid-pagament (Consultar condicions) *Curs bonificable per la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (Consulta informació) ——————————————————————————- Si eres col·legiat i/o associat identifica’t com a tal i envia la “Inscripció del Col·legiat”. Si pertanys a una entitat col·laboradora indica en la inscripció a quina entitat pertanys perquè se’t faça la factura amb l’import correcte. En un altre cas es facturarà el corresponent a extern.

Para más información aquí.


No està disponible la inscripció

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.