Formación

Formación gratuita en competencias digitales

Resum del curs

10/03/2020 a 31/12/2020

online

online

Preu (Extern) : 0€
Preu (Acordat) : 0€
Preu (Col·legiat) : 0€

Vaig a confiar en...

course imageFormación organizada por Fundae y las empresas tecnológicas

Contingut del curs

Programa

En aquest espai trobaràs accés a cursos gratuïts en competències digitals facilitats per grans empreses tecnològiques. Entra en cadascuna d’elles i descobreix què poden oferir-te per a millorar i actualitzar els teus coneixements en aquesta matèria.

 1. Amazon Web Services. Per a accedir als mateixos has de seleccionar la temàtica i es mostraran els cursos oferits. Per a inscriure’t en els cursos que siguen del teu interés has de donar-te d’alta en la pàgina de Amazon Web Services “sign in” i crear-te el teu perfil d’usuari.
 2. Cisco SystemsPer a accedir als mateixos has de donar-te d’alta en la pàgina de Cisco Systems “login” i una vegada creat el teu perfil d’usuari , inscriure’t en els cursos que siguen del teu interés.
 3. Cloudera.Tindràs accés directe a través dels enllaços de la web.
 4. everis Spain Posa a la teua disposició, material audiovisual sobre competències digitals, als quals tindràs accés directe a través dels enllaços de la web.
 5. Fundación Accenture. Cursos classificats en habilitats i competències digitals. Per a accedir als mateixos has de seleccionar la temàtica i es mostraran els cursos oferits. Per a Inscriure’t en el curs tindràs accés directe a través dels enllaços de la web.
 6. Fundación Telefónica.Cursos en competències digitals de la seua plataforma Miriadax.net. Per a accedir als mateixos has de donar-te d’alta en la pàgina “Registrar-te” i una vegada creat el teu perfil d’usuari , inscriure’t en els cursos que siguen del teu interés.
 7. Google  Per a accedir als mateixos has de donar-te d’alta en la pàgina “Registrar-te” i una vegada creat el teu perfil d’usuari , inscriure’t en els cursos que siguen del teu interés.
 8. HuaweiMaterial d’aprenentatge, en anglés, referent a la tecnologia del 5G, en format pdf , als quals tindràs accés directe a través dels enllaços de la web.
 9. IBMCursos de competències digitals en anglés. Per a accedir als mateixos has de donar-te d’alta en la pàgina de IBM i una vegada creat el teu perfil d’usuari, inscriure’t en els cursos que siguen del teu interés.
 10. Linux Professional Institute.Material d’aprenentatge referent a la tecnologia Linux, en format pdf , al qual tindràs accés directe a través de el  enllaç del seu web.
 11. Oracle Ibérica. Curs referent a la tecnologia Java, en anglés, al qual tindràs accés directe a través de l’enllaç de la web
 12. SAP España Sistemas Aplicaciones y Productos en la InformáticaCursos de competències digitals en anglés. Per a accedir als mateixos has de donar-te d’alta en la pàgina de SAP España Sistemes Aplicacions i Productes en la Informàtica i una vegada creat el teu perfil d’usuari , inscriure’t en els cursos que siguen del teu interés.

Inscripció

Tipus de curs

Externo, organizan otras entidades

Habitació

online

Programar

online

Inici de la inscripció

10/03/2020

Fi inscripció

30/12/2020

Procés d'inscripció

Cursos de formació i recursos formatius elaborats per grans empreses, perquè els utilitzes sense cap cost.


No està disponible la inscripció

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.