Formación

Taller: Gestió de l’estrés

Resum del curs

01/02/2018 a 01/02/2018

4 hores

Presencial

Preu (Extern) : 40€
Preu (Acordat) : 35€
Preu (Col·legiat) : 30€

Vaig a confiar en...

course imageSol Vadillo Gutiérrez, Màster en Teràpia Sistèmica, Acreditada com a Psicóloga General Sanitària. Gabinet de Psicologia Avanza (València)

Contingut del curs

Seré capaç de

– Conèixer i detectar els principals símptomes de l’estrès. – Diferenciar l’estrès positiu (eustrés) de l’estrès negatiu (distrés). – Conèixer les conseqüències de l’estrès sobre la salut i reconèixer la importància de la seua prevenció. – Disposar d’un repertori més ampli d’estratègies d’afrontamiento per a prevenir i gestionar l’estrès.

Programa

A. Conceptualització de l’estrès. – Què és l’estrès i com ens afecta? Conceptes clau, símptomes i conseqüències per a la salut. B. Concepte d’estressor. Característiques. -Quins factors intervenen per a que percebem una situació com estresant? C. Factors moduladors de l’estrès. – Quins factors individuals ens fan més vulnerables a l’estrès? Quins factors ens protegeixen? D. Tècniques d’Enfrontament de l’estrès: – Tècniques cognitives. – Tècniques de respiració i relaxació. – Tècniques conductuals. – Hàbits de vida saludables *No es requereixen coneixements previs.

Inscripció

Tipus de curs

Propio, organiza COITCV/AVIT

Habitació

València (Avda. Jacinto Benavente- 12, 1erB)

Programar

16:30 – 20:30 hores

Inici de la inscripció

20/11/2017

Fi inscripció

31/01/2018

Procés d'inscripció
  • Preu del curs: 40€
  • Preu entitat col·laboradora: 35€ (indica en la inscripció a quina entitat pertanys per a que se’t faça la factura amb l’import correcte).
  • Preu COIT/AEIT: 30€ (identifica’t com a tal i envia la “Inscripción del Col·legiat”)
   • Si eres COETCV/AVET: possibilitat de pagar el 25% amb el Bo Formació.
   • Si eres COETCV/AVET i estàs en situació de desocupació: possibilitat de pagar el 75% amb el Bo Formació.

Inscripció col·legiat

Per favor, si ets un col·legiat, identifica't per matricular-teInscripció Curs (no col·legiats)

Utiliza este formulario para preinscribirte en el curso:

Per favor, suscriume al butlletí
He llegit i accepte la Política de Privacitat.
captchaCopie els cuatre carácter anti-spam, gracies.

Política de privacitat. En compliment de la Llei 15/1999 se l´informa que les dades aquí recollides, amb la finalitat de prestar servei a col·legiats, associats i usuaris, s´incorporen al fitxer del COITCV / AVIT, podent comunicar-los a tercers per idèntics fins, i autoritzant l´enviament de comunicacions comercials. COITCV / AVIT, com a destinatària i responsable del fitxer, s´obliga a adoptar les mesures de seguretat oportunes. El subministrament de les dades serà necessari per poder dur a terme els serveis sol·licitats. Els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició podran exercitar-se en l´Avd. Jacinto Benavente, 12-1º-B 46005 València (Espanya), o telefònicament (96.350 94 94) o mitjançant el correu electrònic coitcv @ coitcv.org