COITCV / AVIT

Visió

La visió del COETCV és ser una entitat líder i en continu creixement a la Comunitat Valenciana, que es distingisca per proporcionar un servici excel·lent als seus col·legiats i afavorir la relació amb les empreses del sector de les telecomunicacions.

Missió

El COITCV és una entitat sense ànim de lucre la missió del qual és col·laborar en el desenvolupament personal i la formació complementària dels enginyers de telecomunicació, així com la difusió del coneixement i ús de les tecnologies de la informació i les comunicacions en la societat valenciana. Buscar sinergies entre els professionals, fomentar l’ocupació de qualitat, fer de la formació un instrument per a ser més competitius, comunicar allò que des de la gestió del COITCV es considera rellevant i també oferir un espai obert per a què tots els col·legiats puguen transmetre a la societat valenciana allò que consideren interessant.

Valors

  • Compromís amb els nostres col·legiats per a proporcionar-los millors servicis
  • Cooperació entre col·legiats i empreses per a afavorir les relacions entre ells
  • Excel·lència en el nostre treball per a oferir la millor qualitat dels nostres servicis
  • Confidencialitat, infon confiança i genera sincera consideració de privadesa cap a uns altres.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.