Coaching Professional

El coaching professional és un procés d’acompanyament reflexiu i creatiu en el qual el coach guia al coachee per tal de maximitzar el seu potencial personal i professional.

L’objectiu és ajudar-te a descobrir les teves fortaleses per maximitzar i detectar les teves debilitats per reforçar-les, per tal d’assolir els teus objectius professionals.

Procés basat en un servei personalitzat al col·legiat, ofert per un professional de RRHH que té com a propòsit el desenvolupament d’un pla d’acció per al creixement professional de l’enginyer.

En què consisteix el servei? Servei de coaching professional exclusiu per a col·legiats / associats. En funció del perfil de l’enginyer el servei constarà d’una a tres sessions d’1 hora de durada (aprox). La sessió es poden rebre en modalitat presencial o telepresencial (via skype). Sempre reforçades amb atenció telefònica o per email.

Dirigit a professionals júnior i sènior col·legiats / associats del COITCV / AVIT.

Com sol·licitar el servei? Envia un mail a gestion.empleo@coitcv.org sol·licitant el servei “Coaching professional” i ens posarem en contacte amb tu per donar-te més detalls.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.