Desenvolupament de Marca Personal

La marca personal consisteix a identificar i comunicar les característiques que ens fan sobresortir, ser rellevants, diferents i visibles en un entorn homogeni, competitiu i canviant.

Objectius: Dotar l’col·legiat de les eines necessàries per desenvolupar-se i diferenciar-se al mercat laboral, detectar les seves necessitats formatives i augmentar les probabilitats de ser contractat. Mitjançant la marca personal el col·legiat / associat aconseguirà:

  • Guanyar visibilitat en el mercat
  • Generar confiança i credibilitat
  • Aportar valor afegit a la seva carrera professional
  • Procés basat en un treball de compromís entre el col·legiat i el professional de RRHH per al desenvolupament d’un pla estratègic de marca personal.

En què consisteix el servei? L’assessorament professional consisteix en 5 sessions individuals amb una durada aproximada d’1 hora. Les sessions es poden rebre en modalitat presencial o telepresencial (via skype). Sempre reforçades amb atenció telefònica o per email.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.