Eventos

Sopar Sant Gabriel 2019 – 18 d’octubre


Detall de l'esdeveniment


Es tracta de la trobada dels enginyers de telecomunicació de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat de reunir-nos en un entorn de companyerisme i acostament entre tots nosaltres. Allí trobaràs a antics companys d'estudis, col·legues de treball i una excusa perfecta per a compartir i intercanviar experiències professionals i personals.

Enguany ens veurem en el Restaurant de l'Ateneu Mercantil de ValènciaPrograma

  • 20:30 Visita a exposició Van Gogh Alive (subjecte a formar grup). Indicar en la inscripció si s’està interessat
  • 21:15 Registre i benvinguda assistents
  • 21:30 Bienvenida nous col·legiats i reconeixement 25 anys
  • 21:45 Sopar
  • 23:00 Copa acomiadada

… i tot el que vulguem allargar l’esdeveniment als voltants.


Inscripción

Condicions d’inscripció: Podran reservar entrades solament els col·legiats del COITCV/AVIT. Preu de l’entrada: 25€ (IVA inclòs) per a les dues primeres entrades per col·legiat/associat. 50%o20AC a partir de la tercera entrada. *El cost real per comensal és superior a 50€, subvencionant el COITCV/AVIT el 50% de l’entrada al col·legiat/associat i un acompanyant.

Inscripció en Esdeveniment

Per favor, suscriume al butlletí
He llegit i accepte la Política de Privacitat.
captchaCopie els cuatre carácter anti-spam, gracies.

Política de privacitat. En compliment de la Llei 15/1999 se l´informa que les dades aquí recollides, amb la finalitat de prestar servei a col·legiats, associats i usuaris, s´incorporen al fitxer del COITCV / AVIT, podent comunicar-los a tercers per idèntics fins, i autoritzant l´enviament de comunicacions comercials. COITCV / AVIT, com a destinatària i responsable del fitxer, s´obliga a adoptar les mesures de seguretat oportunes. El subministrament de les dades serà necessari per poder dur a terme els serveis sol·licitats. Els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició podran exercitar-se en l´Avd. Jacinto Benavente, 12-1º-B 46005 València (Espanya), o telefònicament (96.350 94 94) o mitjançant el correu electrònic coitcv @ coitcv.org