Eventos

Conferència – NTV 2018


Detall de l'esdeveniment


El lema d'enguany per a la NTV és "Internet de totes les coses per a totes les persones", amb el qual volem destacar l'esforç de tots els agents per la democratització de la tecnologia, per aconseguir portar la tecnologia a totes les persones i a tots els llocs, fent del desenvolupament tecnològic una eina d'inclusió i oportunitat.

El creixement exponencial de l'ús de tecnologies emergents, com la intel·ligència artificial, cloud, IoT, machine learning, xarxes intuïtives i big data entre unes altres, ens impulsa com a sector i ens obliga a treballar conjuntament perquè les empreses, les entitats públiques i la societat valenciana en general, es beneficien d'aquesta revolució digital.Programa

Consultar tota la informació de l’esdeveniment en http://www.nochetelecovlc.org/ntv2018/


Inscripción

L’assistència a la conferència del matí és gratuïta, però l’aforament limitat, per la qual cosa és necessària la inscripció. Pots inscriure’t d’aquest mateix formulari o des de la web oficial de la NTV.

Per a assistir al sopar i Cerimònia de lliurament de Premis NTV, has d’indicar-nos les dades de facturació. Cost de l’entrada 150%o20AC. Flama al 963509494 o envia un mail  a info@nochetelecovlc.org, per a qualsevol aclariment.

Inscripció en Esdeveniment

Per favor, suscriume al butlletí
He llegit i accepte la Política de Privacitat.
captchaCopie els cuatre carácter anti-spam, gracies.

Política de privacitat. En compliment de la Llei 15/1999 se l´informa que les dades aquí recollides, amb la finalitat de prestar servei a col·legiats, associats i usuaris, s´incorporen al fitxer del COITCV / AVIT, podent comunicar-los a tercers per idèntics fins, i autoritzant l´enviament de comunicacions comercials. COITCV / AVIT, com a destinatària i responsable del fitxer, s´obliga a adoptar les mesures de seguretat oportunes. El subministrament de les dades serà necessari per poder dur a terme els serveis sol·licitats. Els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició podran exercitar-se en l´Avd. Jacinto Benavente, 12-1º-B 46005 València (Espanya), o telefònicament (96.350 94 94) o mitjançant el correu electrònic coitcv @ coitcv.org