Eventos

XIX Trobada telecomunicacions Alacant. Les telecomunicacions davant la COVID-19


Detall de l'esdeveniment


El Col·legi Oficial Enginyers de Telecomunicació Comunitat Valenciana i l'Associació Valenciana d'Enginyers de Telecomunicació (COITCV/AVIT) organitza, en col·laboració amb la Universitat d'Alacant (UA), la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH), la XIX edició de la Trobada Telecomunicacions d'Alacant sota el lema “Les Telecomunicacions davant la COVID-19”, que tindrà lloc el dimarts 1 de desembre a les 18.30 a través de la plataforma Zoom.

La Trobada de Telecomunicacions d'Alacant és un fòrum de reunió significatiu d'estudiants, professionals, professors, investigadors i empresaris del sector de les telecomunicacions i tecnologies habilitadores digitals, a la província d'Alacant. És el més important de quants se celebren a la província d'Alacant i el seu principal objectiu és impulsar i promoure les telecomunicacions alacantines, així com orientar els interessos comuns dins del sector.

La pandèmia causada pel COVID-19 ha posat en relleu la importància de les telecomunicacions en la societat. En concret, administracions, universitats, i empreses han donat una resposta eficaç gràcies a un ús adequat i eficaç de noves tecnologies habilitadores. De la mateixa forma, combatre durant aquests temps les faules i la desinformació associades al cada vegada major ús d'elles, fan necessari reconsiderar com reconéixer-los i combatre'ls.

Aquests temes seran objecte de debat, per a donar a conéixer totes aquestes tecnologies, els esforços realitzats i posar en contacte als professionals, i empreses del sector per a compartir experiències i solucions adoptades durant aquests temps.Programa

 • 18:15h. Recepción de asistente
 • 18:30h. Apertura del Acto a cargo de Dª Carolina Pascual Villalobos, Consellera de Innovación,Universidades, Ciencia y Sociedad Digital de la Generalitat Valenciana.
 • 18:40h. Mesa redonda: “Bulos y desinformación en la sociedad hiperconectada” . Moderador: D. César Morillas Barrio, Vicedecano del Colegio Oficial de Ingenieros de Telecomunicación de la C. Valenciana.
  • D. Alberto Nájera López, Coordinador de la Unidad de Cultura Científica e Innovación UCLMDivulga.
  • Dª. Rosalía Mayor Rodríguez, Presidenta de la Asociación de Periodistas de la provincia de Alicante.
  • Dª. Susana Bañuelos Llamas, Decana de Colegio Oficial de Graduados e Ingenieros Técnicos de Telecomunicación de la C. Valenciana.
 • 19:50h. Mesa Redonda: “La respuesta del sistema educativo frente a la situación provocada por la pandemia”. Moderadora: Dª. Marta Mateu Arce,  Vicegerente en Infraestructures i Serveis de Telecomunicacions i Certificació (ISTEC) en GVA.
  • D. José Manuel García Duarte, Director general de TICs de la Consselleria de Hacienda y Modelo Económico.
  • D. Juanjo Ruiz Martínez, Rector de la Universidad Miguel Hernández de Elche.
  • D. Ferrán J. Verdú Monllor, Vicerrector de Campus y tecnología de la Universidad de Alicante.
 • 21:00h. Acto de clausura a cargo de D. Sergio Riolobos Anglés, Decano del Colegio Oficial de Ingenieros de Telecomunicación de la C. Valenciana

Inscripción

La inscripción está cerrada

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.