Formació

Des del COITCV / AVIT sempre hem promogut i insistim en la necessitat d’un formació contínua per als Enginyers de Telecomunicació. Seguint aquesta base, fomentem tant el reciclatge com la formació en els camps que permeten als Col·legiats optar a noves oportunitats laborals o de negoci. Hem dissenyat una sèrie d’accions de formació que abasten aspectes tècnics i personals de la professió.

Organitza COITCV/AVIT

  • Curs avançat sobre “El nou reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) i la figura del DPO”
    15/05/2018 | La formació en aquest curs et permetrà obtenir la formació específica necessària per a desenvolupar la teua carrera professional en el nou nínxol de mercat en l'àrea de Protecció de Dades. A causa de l'entrada en vigor del nou reglament RGPD (maig-2018), la demanda de perfils en aquest sector va a augmentar.
  • Curs Machine Learning
    05/06/2018 | L'objectiu  d'aquest curs és introduir a l'alumne en el machine learning: aplicació, algorismes i casos d'ús reals. Així mateix, se cerca familiaritzar a l'assistent amb l'execució d'algorismes de Machine Learning a través de llibreries i frameworks en Python.
  • Curs de Preparació per a la Certificació PMP® (juny 2018)
    15/06/2018 | La Certificació PMP® crea noves oportunitats de desenvolupament de carrera professional, d'accés a nous llocs de treball i augmenta el seu valor en l'organització per a la qual treballa. Aquest curs aporta als alumnes els coneixements necessaris per a superar l'examen de Certificació de PMP.

Properament (COITCV/AVIT)

Ningún elemento encontrado.