Alacant
Ajudes Impulsalicante per a persones treballadores autònomes i petites empreses d’Alacant

Les mesures socials i econòmiques adoptades per a la contenció de l’expansió de la COVID19 ha afectat amb molta duresa al teixit productiu i econòmic d’Alacant, i especialment, a les persones treballadores autònomes i les petites empreses.
Amb la finalitat de minimitzar l’impacte social i econòmic, preservar i recuperar l’ocupació i reactivar l’economia, des de l’Ajuntament […]
Resum de la Trobada d’Alacant – Solucions tecnològiques per a la innovació empresarial

Des del COITCV/AVIT volem agrair a tots els assistents a la Trobada de les Telecomunicacions d’Alacant, que es va celebrar ahir, 28 de novembre de 2019, la vostra assistència perquè heu aconseguit de nou que l’acte siga un èxit i complisca amb el seu propòsit d’impulsar el sector de les telecomunicacions i les tecnologies habilitadores digitals a la província […]
Trobada Alacant 2019 – Solucions tecnològiques per a la innovació empresarial

El COITCV/AVIT organitza, amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant (UA), la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) i la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, la XVIII edició del Trobe Telecomunicacions d’Alacant, sota el lema Solucions tecnològiques per a la innovació empresarial.
L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 28 de novembre de 2019 a partir de les 18:00 hores en el […]
“Universo Blade Runner” arriba a Alacant

El Caleidoscopio, empresa del Parc AVIT, uneix art, ciència i tecnologia a través de diferents activitats, en aquest cas per a retre homenatge a la pel·lícula de Ridley Scott, organitzant Univers Blade Runner. Es tracta d’un Cicle Expositiu que estarà present en el centre cultural les Cigarreras d’Alacant i altres locals adjacents del 9 al 27 de novembre.
La mostra albergarà tallers, exposicions, instal·lacions, perfomances, debats, […]
Resum de la Trobada d’Alacant – Smart Alacant

El 28 de novembre va tenir lloc el “Trobada de les Telecomunicacions d’Alacant“organitzat per el COITCV/AVIT amb la col·laboració Universitat Miguel Hernández, Universitat d’Alacant, Encamina, Tyris IA i A3P Integració digital.
L’acte va ser inaugurat per Sra. Carolina Pascual, degana del COITCV, i D. Miguel Torres, Director Territorial de Banc Sabadell. La ponència de D. Alberto Díaz, d’Encamina, amb el títol “La IA com a palanca del món […]
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.