Alacant

Resum de la Trobada d’Alacant – Solucions tecnològiques per a la innovació empresarial

Des del COITCV/AVIT volem agrair a tots els assistents a la Trobada de les Telecomunicacions d’Alacant, que es va celebrar ahir, 28 de novembre de 2019, la vostra assistència perquè heu aconseguit de nou que l’acte siga un èxit i complisca amb el seu propòsit d’impulsar el sector de les telecomunicacions i les tecnologies habilitadores digitals a la província […]
Trobada Alacant 2019 – Solucions tecnològiques per a la innovació empresarial

El COITCV/AVIT organitza, amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant (UA), la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) i la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, la XVIII edició del Trobe Telecomunicacions d’Alacant, sota el lema Solucions tecnològiques per a la innovació empresarial.
L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 28 de novembre de 2019 a partir de les 18:00 hores en el […]
“Universo Blade Runner” arriba a Alacant

El Caleidoscopio, empresa del Parc AVIT, uneix art, ciència i tecnologia a través de diferents activitats, en aquest cas per a retre homenatge a la pel·lícula de Ridley Scott, organitzant Univers Blade Runner. Es tracta d’un Cicle Expositiu que estarà present en el centre cultural les Cigarreras d’Alacant i altres locals adjacents del 9 al 27 de novembre.
La mostra albergarà tallers, exposicions, instal·lacions, perfomances, debats, […]
Resum de la Trobada d’Alacant – Smart Alacant

El 28 de novembre va tenir lloc el “Trobada de les Telecomunicacions d’Alacant“organitzat per el COITCV/AVIT amb la col·laboració Universitat Miguel Hernández, Universitat d’Alacant, Encamina, Tyris IA i A3P Integració digital.
L’acte va ser inaugurat per Sra. Carolina Pascual, degana del COITCV, i D. Miguel Torres, Director Territorial de Banc Sabadell. La ponència de D. Alberto Díaz, d’Encamina, amb el títol “La IA com a palanca del món […]
Trobada Alacant – SmartAlicante

El COITCV/AVIT organitza, amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant (UA), la Universitat Miguel Hernández (UMH), i el patrocini de Banc Sabadell, Encamina i Tyris Programari, la XVII edició del Trobe Telecomunicacions d’Alacant, sota el lema Smart Alacant.
L’esdeveniment tindrà lloc el dimecres 28 de novembre de 2018 a partir de les 18:30 hores en la Seu Central de Banc Sabadell (veure plànol).
El objecte de la Trobada és donar a […]