Alacant

Resum de la Trobada d’Alacant – Smart Alacant

El 28 de novembre va tenir lloc el “Trobada de les Telecomunicacions d’Alacant“organitzat per el COITCV/AVIT amb la col·laboració Universitat Miguel Hernández, Universitat d’Alacant, Encamina, Tyris IA i A3P Integració digital.
L’acte va ser inaugurat per Sra. Carolina Pascual, degana del COITCV, i D. Miguel Torres, Director Territorial de Banc Sabadell. La ponència de D. Alberto Díaz, d’Encamina, amb el títol “La IA com a palanca del món […]
Trobada Alacant – SmartAlicante

El COITCV/AVIT organitza, amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant (UA), la Universitat Miguel Hernández (UMH), i el patrocini de Banc Sabadell, Encamina i Tyris Programari, la XVII edició del Trobe Telecomunicacions d’Alacant, sota el lema Smart Alacant.
L’esdeveniment tindrà lloc el dimecres 28 de novembre de 2018 a partir de les 18:30 hores en la Seu Central de Banc Sabadell (veure plànol).
El objecte de la Trobada és donar a […]


Taller: Estratègia d’Implantació de Big Data per a Managers

Institut Tecnològic de Productes Infantils i Oci (AIJU) organitza el taller: “Estrategia d’Implantació de Big Data per a Managers”
El objectiu del taller és resoldre els dubtes amb les quals s’enfronten els equips directius a l’hora d’implantar una estratègia de Big Data en la seua empresa. Així, es cobreix des d’una ullada a casos pràctics en matèria d’explotació i analítica […]