Comunitat Valenciana

Nota informativa: Campanya de la renda, deducció quota col·legial

Estimat col·legiat,
Des del COIT han publicat una nota de premsa amb tota la informació relacionada amb la presentació de la declaració de l’IRPF de l’any 2020.
Tots els enllaços i informació en: Nota informativa
Et recordem que per a qualsevol dubte o aclariment sobre la teua situació personal, està a la disposició de tots els col·legiats/as el […]
Ja són 4.000 egressats!

La Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació (ETSET) de la Universitat Politècnica de Valencia ha aconseguit la xifra de 4.000 estudiants amb títol en Enginyeria de Telecomunicació, poc després de la commemoració del centenari de la creació de la professió.
La titulada Carmen Palao Cruz ha defensat recentment el seu treball final del Màster Universitari en […]
Nota de Premsa dels Col·legis Oficials d’Enginyers de la Comunitat Valenciana entorn de la Llei de Funció Pública Valenciana

Els representants de més de 10.000 enginyers aclareixen la controvèrsia entorn de la Llei de Funció Pública Valenciana, defensen complir la normativa vigent per a continuar oferint garanties a la societat en els seus serveis, i aclareixen aspectes bàsics de la Llei de Funció Pública Valenciana (*LFPV) per a evitar confusions en l’opinió pública.
Representants de […]
29 de setembre dia de San Gabriel

Enguany, a causa de la pandèmia del Covid19, no es podrà celebrar el sopar anual de Sant Gabriel del COITCV/AVIT. Es suspén este encontre anual dels enginyers de telecomunicació de la Comunitat Valenciana però no podem deixar passar l’ocasió sense desitjar-vos un feliç dia del patró de les telecomunicacions i treballadors de la comunicació.
Esperem que […]
Noticies empresa PARC AVIT 27/07/2020

La teua empresa no pot faltar
Notícies publicades per empreses AVIT: coneix l’activitat, els projectes i els esdeveniments on participen les empreses tecnològiques de la Comunitat Valenciana.

Iseco

Cales, la plataforma que millora l’eficiència dels sistemes en entorns sociosanitaris

Encamina:

Webinar: «Mil formes diferents de gestionar tasques amb Office 365»
Webinar «Onedrive vs SharePoint vs Teams qui és més poderós?»

Quibim:

La ‘start […]
Noticies empresa PARC AVIT 20/07/2020

La teua empresa no pot faltar
Notícies publicades per empreses AVIT: coneix l’activitat, els projectes i els esdeveniments on participen les empreses tecnològiques de la Comunitat Valenciana.

Nunsys

Quin, on i quan: avantatges d’ona com Smart City per a fer front a la pandèmia
Signatura digital: un salvavides enfront de la paralització administrativa

Encamina:

Webinar: «Mil formes diferents de gestionar tasques […]
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.