Comunitat Valenciana

Descomptes especials en Formació Postgrau 2021 per ser COITCV/AVIT

Estàs pensant a fer un màster, postgrau o curs especialitzat? Des del COITCV i l’AVIT volem facilitar-te l’accés a aquesta formació i hem signat diversos convenis amb universitats i escoles de negocis perquè pugues gaudir de diferents descomptes.
Pots revisar l’oferta disponible en l’apartat “Descomptes Postgraus” de la nostra web, consulta condicions.
Aprofita que eres col·legiat/associat i […]
Premis CEEI-IVACE 2021 València

El Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de València i l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) convoquen els PREMIS CEEI-IVACE 2021 VALÈNCIA (24a edició).
L’objectiu d’aquests premis és reconéixer l’esforç d’empreses innovadores en l’ámbito de actuación del CEEI València (Província de València i les Comarques de l’Alcoià i el Comtat, de la província d’Alacant), per a […]
Acte de graduació 2020-21 d’alumnat de les titulacions de la E.T.S. Enginyeria de Telecomunicació UPV

El Teatre de Sagunt va acollir ahir l’acte de graduació 2020-2021 de l’alumnat de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de València (UPV).
En la taula va ser present el nostre degà, Sergio Riolobos.
Enhorabona a tots els graduats i graduades!
Nota informativa: Campanya de la renda, deducció quota col·legial

Estimat col·legiat,
Des del COIT han publicat una nota de premsa amb tota la informació relacionada amb la presentació de la declaració de l’IRPF de l’any 2020.
Tots els enllaços i informació en: Nota informativa
Et recordem que per a qualsevol dubte o aclariment sobre la teua situació personal, està a la disposició de tots els col·legiats/as el […]
Ja són 4.000 egressats!

La Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació (ETSET) de la Universitat Politècnica de Valencia ha aconseguit la xifra de 4.000 estudiants amb títol en Enginyeria de Telecomunicació, poc després de la commemoració del centenari de la creació de la professió.
La titulada Carmen Palao Cruz ha defensat recentment el seu treball final del Màster Universitari en […]
Nota de Premsa dels Col·legis Oficials d’Enginyers de la Comunitat Valenciana entorn de la Llei de Funció Pública Valenciana

Els representants de més de 10.000 enginyers aclareixen la controvèrsia entorn de la Llei de Funció Pública Valenciana, defensen complir la normativa vigent per a continuar oferint garanties a la societat en els seus serveis, i aclareixen aspectes bàsics de la Llei de Funció Pública Valenciana (*LFPV) per a evitar confusions en l’opinió pública.
Representants de […]
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.