Internacional
Call for Experts: United for Smart Sustainable Cities (U4SSC) initiative thematic groups

El COITCV/AVIT t’anima a participar en aquesta crida que ens arriba des de la ITU.
Building on its worldwide success over the last few years, the United for Smart Sustainable Cities (U4SSC) initiative is looking to further expand its expertise base by seeking expressions of interest from qualified individuals to develop the vital work of its key thematic groups on:

Guidelines on tools and mechanisms to finance SSC […]
Una anomenada al futur

El nostre company José Francisco Montserrat del Rio, ha sigut fitxat com a assessor del banc mundial gràcies a les seues investigacions sobre #5G i el cotxe del futur.
José Francisco Montserrat del Rio és catedràtic de la UPV i treballa com a investigador en l’Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia (iTEAM), institut dirigit per, el […]
Et convidem al 4YFN

València Activa, de la mà de Lanzadera, porta diversos anys participant activament en 4YFN, un esdeveniment internacional especialitzat a connectar *startups i inversió.
Enguany impulsen un espai com a punt de trobada del talent valencià, on donar visibilitat als avanços i assoliments de les entitats de la Comunitat Valenciana. Ser col·legiat del *COITCV, com a entitat […]
Technovation Families Valencia

La nostra companya Laura Monferrer, responsable de Power To Code a València, ens convida a participar en el programa Technovation Families.
Technovation Families és, igual que Technovation Girls, un programa de Technovation, ONG global per a educació en tecnologia, sent la seua participació gratuïta. Les xiques i xics entre 8 i 16 anys poden participar amb les seues famílies, no és necessària […]
9th Setmana de les Normes Verdes

El COITCV(AVIT col·labora en la 9ª Edició de la Setmana de les Normes Verdes %o201CConectar ciutats intel·ligents i sostenibles amb els objectius de desenvolupament sostenible%o201D, organitzat per el Ajuntament de València i la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT), organisme de Nacions Unides, que tindrà lloc de l’1 al 4 d’octubre en el Palau de Congressos de València.
A l’acte assistiran representants […]
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.