Resta d'Espanya
Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents de Transport (MUSIT)

El setembre vinent l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Camins, Canales i Ports amb la col·laboració de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de la UPV, posa en marxa la primera edició de el Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents de Transport (MUSIT).
El Màster està destinat  a Graduats, Enginyers i Enginyers Tècnics de les famílies de les Enginyeries de […]Codi electrònic de normativa estatal i autonòmica «Crisi Sanitària COVID-19»

A causa de la situació de crisi sanitària generada pel virus COVID-19, la Agència Estatal Boletín Oficial del Estado ha estimat d’utilitat elaborar una recopilació actualitzada de la normativa en la matèria dictada a aquest efecte.
El codi electrònic Crisi sanitària COVID-19 recull el text consolidat de la normativa estatal publicada en el BOE en relació […]
Subvencions CDTI a projectes d’I+D i d’inversió enfront del COVID-19

El Ministeri de Ciència i Innovació ha llançat, a través del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) la convocatòria de subvencions destinada a projectes d’I+D i d’inversió enfront del COVID-19..
Beneficiaris: Empreses amb personalitat jurídica pròpia i domicili fiscal a Espanya, amb les excepcions recollides en l’article 3 de la convocatòria. Per a projectes d’I+D+i també centres Tecnològics […]
ASLAN2020 Live!

Les infraestructures digitals estan sent una peça clau per a reduir l’impacte de la greu crisi que està afrontat la nostra societat i economia. Els espais de treball digitals, les xarxes 5G, els entorns multi-cloud, etc. estan permetent mantindre part de l’activitat econòmica i social, a més seran la base per a desenvolupar serveis adaptats […]
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.