Resta d'Espanya

Programa “Lanzate”

Orange en col·laboració amb l’escola de negocis EOI organitzen el programa *LANZATE.
Es tracta d’un programa d’impuls dirigit a emprenedors i Pimes, realitzat per alts directius i líders empresarials en l’àmbit TIC. Els projectes guanyadors, rebran assessorament empresarial de 3 de *advisors del programa.
L’objectiu és posar en contacte a *advisors i emprenedors/Pimes, per a identificar oportunitats […]
Congrés d’àrees industrials

FEPEVAL (Federació de polígons empresarials de la CV) i CEDAES (Confederació espanyola d’àrees empresarials) organitzen el pròxim 20 de novembre de 2019 en València Parc Tecnològic (Paterna) el Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, en el qual es tractarà l’aplicació de bones pràctiques sobre la gestió integral de les àrees empresarials.
Aquesta iniciativa està impulsada per la Comissió […]
Nou microsite Revista BIT

BIT, la revista oficial de el COIT obri un nou “microsite”  en http://bit.coit.es. Guarda-ho en favorits, per a conèixer totes les novetats sobre tecnologies digitals i telecomunicacions.
Amb aquest nou espai el Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació exerceix la seua missió d’impuls i desenvolupament del sector, de difusió i divulgació dels avanços de les tecnologies digitals afins al sector de les […]
Projecte Girls4STEM

El projecte Girls4STEM està dirigit al foment de les vocacions STEM, molt especialment entre les xiques. Compta amb el suport de la Universitat de València mitjançant el seu Vicerectorat d’Igualtat Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d%o2019Igualtat, el Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius i UVempren, així com amb la confiança personal de la nostra rectora, […]