València

VIII Carrera Solidària de les Professions

La Unió Professional de València patrocina la VIII carrera solidària 5K – 10K, que tindrà lloc el pròxim 31 de març a València.
La VIIIª Carrera de les empreses valencianes, que tindrà lloc diumenge que ve 31 de març, compta amb un nou patrocinador solidari, UNIÓ PROFESSIONAL DE VALÈNCIA. Així la unió dels col·legis professionals de València s’implica en […]


#YaSomosFuturo 2019

El COITCV col·labora en l’esdeveniment #YaSomosFuturo, moviment de suport al desenvolupament de petits empresaris, autònoms i professionals, que tindrà lloc el pròxim 3 d’abril l’Hotel Meliá València (veure mapa).
El objectiu de l’esdeveniment és faciltiar eines i crear un ambient de networking per a la generació de negoci entre els assistents. En est edició l’esdeveniment està enfocat a la fiscalitat i gestió de les […]V edició de VLCSOFTING “L’empresa intel·ligent”

El COITCV col·labora en la V Edició de el VLCSOFTING, que tindrà lloc el 11 de juny, on s’abordarà el paper de les TIC en el desenvolupament de L’Empresa Intel·ligent..
En aquesta 5ª Edició es parlarà del paper de les TIC en l’empresa, de la seua convergència, de com, quan, per què sí i per què no aplicar-les, amb el propòsit de donar passos ferms cap […]