València

Jornada: Com implantar sistemes de gestió de la seguretat de la informació en la meua empresa

La Fundació Parc Científic Universitat de València, amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, organitza aquesta jornada amb el propòsit de abordar el procés d’implementació i certificació de dos sistema de gestió de seguretat de l’informació: la norma ISO 27001 i el Esquema Nacional de Seguretat (ENS). L’informació és un […]
Acte de graduació 2020-21 d’alumnat de les titulacions de la E.T.S. Enginyeria de Telecomunicació UPV

El Teatre de Sagunt va acollir ahir l’acte de graduació 2020-2021 de l’alumnat de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de València (UPV).
En la taula va ser present el nostre degà, Sergio Riolobos.
Enhorabona a tots els graduats i graduades!
Tech Transfer: TESTIMONIALS “De la investigació a l’emprenedoria”

Dijous que ve 6 de maig, a les 9.30 h., tindrà lloc un esdeveniment virtual organitzat per el Comité Tech Transfer de Startup Valencia i destinat a la comunitat investigadora i futurs emprenedors. L’esdeveniment té per objectiu posar en comú els testimoniatges d’investigadors que han emprés startups i transferit els seus resultats científic-tecnològics.
El context actual […]
Ja són 4.000 egressats!

La Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació (ETSET) de la Universitat Politècnica de Valencia ha aconseguit la xifra de 4.000 estudiants amb títol en Enginyeria de Telecomunicació, poc després de la commemoració del centenari de la creació de la professió.
La titulada Carmen Palao Cruz ha defensat recentment el seu treball final del Màster Universitari en […]


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.