València
Congrés d’àrees industrials

FEPEVAL (Federació de polígons empresarials de la CV) i CEDAES (Confederació espanyola d’àrees empresarials) organitzen el pròxim 20 de novembre de 2019 en València Parc Tecnològic (Paterna) el Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, en el qual es tractarà l’aplicació de bones pràctiques sobre la gestió integral de les àrees empresarials.
Aquesta iniciativa està impulsada per la Comissió […]
GoDigital Valencia

El COITCV col·labora en GoDigital València, organitzat per TICNegocios de Càmera València. Es tracta d’una oportunitat per a les PIME’s per a posar-se al dia en tendències tecnològiques, aconseguir visibilitat, així com establir relacions amb altres empreses del teu sector. Amb aquest esdeveniment Càmera València acosta les tecnologies a les Pimes valencianes, i els mostra el món digital […]


Resum Sant Gabriel 2019

Divendres passat 18 d’octubre, el COITCV/AVIT va celebrar un any més el tradicional sopar de Sant Gabriel, on es donen cita tots els anys els enginyers de telecomunicació de la Comunitat Valenciana, enguany amb un record absolut d’assistència. Des del COITCV/AVIT us agraïm la vostra participació en aquests actes a tots els col·legiats.
Als quals no vau poder […]