Actualitat

ClimateLaunchpad

ClimateLaunchpad és la major competició mundial d’Idees de Negoci Cleantech. Presenta la teua candidatura si la teua idea està relacionada amb les energies renovables, eficiència energètica, smart cities, cicle de l’aigua, gestió de residus, indústria sostenible, mobilitat urbana, qualitat de l’aire, processos productius sostenibles o qualsevol altra manera de reduir emissions de CO₂ i afrontar el canvi climàtic.

Suma’t a aquest viatge emocionant en el teu camí cap a la lluita contra el canvi climàtic.

Enguany es duu a terme en més de 55  països de manera simultània, amb una Gran Final Mundial on competiran les millors idees de cada país.

El link per a enviar les sol·licituds: https://recursos.avaesen.es/climatelaunchpad21 i el termini límit: 23 d’abril 


El COIT presenta el llibre “20 mirades al passat per a construir el futur”, així com el segell i el vídeo oficial del centenari

La commemoració dels #100AñosTeleco no podia passar per alt realitzar una retrospectiva de tot el que ha sigut i significat aquesta professió. Per això, el COIT ha editat el llibre ’20 mirades al passat per a construir el futur’, amb textos de 20 Enginyers de l’Any que reflexionen sobre el passat, el present i el futur de les telecomunicacions. La presentació d’aquest llibre serà el dia 22 d’abril, a les 18:30h, en un esdeveniment en línia obert al públic.

Durant l’esdeveniment comptarem amb la introducció i dinamització de Raquel Mora, vocal de la Junta de Govern del COIT i membre de la Comissió del Centenari del títol oficial d’Enginyer de Telecomunicació; la benvinguda per part de Marta Balenciaga, degana-president del COIT i presidenta de la AEIT, i unes paraules de Roberto Sánchez, secretari d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals.

Per a tancar l’esdeveniment, es farà la presentació oficial del segell commemoratiu del centenari emés per Correus, a càrrec de Vicente Rubio Carretón, de l’Associació d’Amics del Telègraf, i la presentació del vídeo oficial del COIT/AEIT editat per a la celebració del centenari.

No t’ho pots perdre.


Sa Majestat el Rei rep en audiència a membres del COIT/AEIT amb motiu del centenari del títol oficial d’Enginyer de Telecomunicació

El passat 7 d’abril, Sa Majestat el Rei va rebre en audiència en el Palau de la Zarzuela a membres del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació i l’Associació Espanyola d’Enginyers de Telecomunicació (COIT/AEIT) en representació dels Enginyers de Telecomunicació per la commemoració del centenari de la creació del títol oficial de la professió. Aquest esdeveniment forma part de les accions que COIT/AEIT estan desenvolupant des d’abril de l’any passat per a celebrar aquesta important efemèride.

L’Audiència en el Palau de la Zarzuela va començar amb la tradicional salutació adaptada a la situació actual de pandèmia amb l’ús de màscares i mantenint les distàncies de seguretat. Després d’aquesta salutació per part de SM el Rei a cadascun dels membres participants es va fer la fotografia de grup en l’exterior del Palau.

Posteriorment, i ja en el Saló d’Audiències, es va desenvolupar la trobada iniciada per unes paraules de salutació i presentació del centenari del títol oficial d’Enginyer de Telecomunicació i del paper d’aquests professionals a càrrec de la Degana-president del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COIT) i presidenta de l’Associació Espanyola d’Enginyers de Telecomunicació (AEIT).

Marta Balenciaga va destacar que “en un món globalitzat i altament competitiu, les telecomunicacions i les tecnologies digitals associades conformen un sector estratègic. I a la vista de l’agenda que se’ns presenta amb el gran repte de la transformació digital, tan present en els plans de recuperació post-pandèmia proposats, tant a Europa com a nivell nacional, no ens queda una altra que continuar exercint la nostra activitat a la vora de la innovació permanent i al caient de les noves demandes socials”

Les persones de les Juntes de Govern del *COIT/*AEIT que també van intervindre en aquesta trobada van ser Francisco Javier *Gabiola *Ondarra; Evaristo *Abril Domingo; Juan Carlos López López, i *Zaloa Campillo *Mandaluniz. A més, també va prendre la paraula Félix Pérez Martínez, conseller del *COIT i ‘Enginyer de l’Any’ 2020.

La llista completa dels membres que van formar la representació del COIT/AEIT en aquesta audiència real, i que apareixen a la foto que s’acompanya, van anar:

Marta Balenciaga Arrieta, degana-president del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COIT) i presidenta de l’Associació Espanyola d’Enginyers de Telecomunicació (AEIT) i els següents membres de les Juntes de Govern de totes dues institucions: María Nuño Valdés; Francisco Javier Gabiola Ondarra; Evaristo Abril Domingo; Juan Carlos López López; Julio Sánchez Agrelo; Juan Luis Pedreño Molina; Carlos Romero Moreno; Raquel Mora Palomo; José Fernando García Ródenas; José Antonio Portilla Figueras; Mariano Martínez Gómez; Mario Fernández Manzano; Gustavo Hylander Impagliazzo, i Zaloa Campillo Mandaluniz, a més de Félix Pérez Martínez, conseller del Col·legi i ‘Enginyer de l’Any’ 2020, i Adrián Nogales Escudero, director de Relacions Institucionals del COIT.

Foto: © Casa de S. M. el Rei.


Votació candidatures Premi Pioneres 2021

Tenim el plaer de fer-te partícip de les nominacions per a la II Edició del Premi Pioneres IT 2021.

Cadascuna de les candidates presentades és un referent STEM, destacant la seua gran professionalitat, brillant trajectòria professional i la seua contribució a millorar la societat com a Enginyera de Telecomunicació.

T’animem que realitzes la teua votació, tens de termini fins al pròxim 22 d’abril.

Des del GT Dona IT del COT felicitem a totes les candidates i els desitgem molta sort!! ”


VII Jornada sobre ciutats segures, sostenibles i intel·ligents

El dia 22 d’abril de 2021 en horari de 9.00 a 12.30 hores tindrà lloc la “VII Jornada sobre ciutats segures, sostenibles i intel·ligents”.

L’objectiu d’aquesta jornada serà donar a conéixer l’estat de l’art en temes relacionats amb la seguretat, mobilitat, tecnologia i sostenibilitat de les ciutats intel·ligents, comptant per a això amb els millors experts en la matèria, i sense deixar de costat el IOT.

Pots consultar el programa en el següent enllaç.

Inscripció gratuïta


Webinar: BLUE Open Innovation al Mediterrani

El dia 9 d’abril de 2021 de 10.00 a 12.00 hores tindrà lloc el webinar “BLUE Open Innovation al Mediterrani.

Com a part del GREEN *DEAL, la *Blue *Energy o Energia Marina, s’està posicionant com un sector emergent i de llarg recorregut per a potenciar la producció d’energies netes, crear creixement i ocupació, respectant al mateix temps el medi ambient.

El projecte europeu BLUE DEAL ha organitzat una acció Open Innovation Challenge que permeta als diferents actors del sector llançar reptes a la recerca de solucions innovadores que puguen donar resposta als desafiaments als quals s’enfronten.

A més, coneixerem el cas d’èxit d’un sistema WEC (Wave Energy Converter) que serà instal·lat en el Port de València per a obtindre energia procedent de les ones de la mar i que subministrarà electricitat al barri Maritim de València.

L’assistència és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.