Actualitat

Carrera solidària de les Professions 2018 – 8 d’abril

08/04/2018
9:00a11:00
08/04/2018
9:00 a 11:00

Ja està disponible en la web la Carrera solidària de les Professions 2018 que enguany se celebra el 8 d’abril.

Com en anys anteriors, Unió Professional València és patrocinador de l’esdeveniment i poden inscriure’s en la carrera els col·legiats dels 40 col·legis professionals representats per Unió Professional València.

Pots inscriure’t des de aquest enllaç, tria la categoria “Col·legiat” i selecciona COITCV-Col·legi Oficial Enginyers de Telecomunicació Comunitat Valenciana. Si t’inscrius a la carrera dis-nos-ho i vine a arreplegar, a la seu del COITCV abans del 8 d’abril, el Kit TelecoRunner, per a córrer tots amb la samarreta de l’equip teleco.

Consulta tots els detalls sobre la carrera i el recorregut ací.

Sort #berunnker

Compartir:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook

Taller AEIT/SEOP: “The Job Hunter”

El Servei d’Ocupació i Orientació Professional (SEOP) organitza el taller “The Job Hunter” que es realitzarà el dilluns 26 de febrer a les 17h.

El taller està específicament dissenyat per a equipar, tant a empleats com a aturats, de coneixements pràctics que poden aplicar i transferir directament en la seua experiència quotidiana de cerca d’ocupació en anglès.

El curs serà impartit en anglès i per un parlant natiu intentant mantenir un ambient interactiu on els assistents conversen, avaluen les seues habilitats, comenten i ffacen preguntes sobre els temes que es discuteixen. Per tant, és imprescindible que tots els assistents tinguen un nivell B1 d’anglès.

Assistència presencial (carrer General Arrando, 38, Madrid) o telepresencial. El cost per a associats a l’AEIT és de 15€.

Pots inscriure’t a través del següent enllaç.

Compartir:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook

Selecció de notícies tecnològiques 19 de febrer de 2018

T’enumerem a continuació la selecció de notícies tecnològiques recopilades per l’àrea de comunicació de el COITCV/AVIT .

  • Les noves competències professionals requerides per la revolució digital
  • Les tecnològiques blinden als seus equips a Espanya
  • I si el ‘Big Data’ eres tu?
  • El lideratge d’Espanya en fibra òptica atraurà nous projectes tecnològics
  • Què passarà quan les xarxes no donen proveïment?
  • Startup Sesame i la IV edicio%o0301n del programa d’aceleració
  • Controlar la llum amb la mirada

Consulta les notícies tecnològiques del COITCV/AVIT completes ací.

Compartir:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook

Tyris Software, ajuda a definir com pot ser Antonio Anglés en l’actualitat

Les empreses que formen part del Parc Empresarial AVIT són cada vegada més i tenen més presència tant a nivell nacional com a nivell internacional. Des del nostre blog, volem donar a conèixer els èxits de les empreses dels nostres col·legiats.

En aquesta ocasió destaquem a la jove empresa Tyris Software de el Parc Empresarial AVIT.

D’una banda, per ser l’empresa encarregada del desenvolupat de l’app turística de Xàtiva, dissenyada per Xatcom, la qual ha sigut guardonada amb el premi a la millor aplicació nacional en el concurs The Apptourisme Awards 2018, en la categoria de millor guia destinació. (llegir més… en llevant-emv)

D’altra banda, Tyris Programari, mitjançant l’ús d’algorismes d’intel·ligència artificial ha pogut obtenir imatges del suposat aspecte actual del criminal més cercat per la interpol, i al que per desgràcia tots coneixem, Antonio Anglés. En aquest enllaç, Javier Oliver, col·legiat del COITCV i gerent de Tyris explica el procediment que han utilitzat.

Compartir:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook

Pla de Màrqueting per a 2018

El dia 22 de febrer de 16:30 a 20:00 hores tindrà lloc la jornada “Pla de Màrqueting per a 2018”. El lloc serà el Centre Europeu d’empreses Innovadores de València: CEEI València. Av. Benjamí Franklin 12 – Parc Tecnològics de Paterna (València).

El pla de màrqueting, és el document que arreplegarà les línies de com adaptar-se als consumidors i aconseguir l’èxit empresarial.

Al llarg de la jornada, els assistents veuran l’estructura del pla de màrqueting enfocat a una PYME i aprendran a desenvolupar el seu propi pla per a enfrontar-se als reptes del mercat actual.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací

Compartir:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook

Taller COITCV/AVIT: LinkedIn per al desenvolupament professional i la cerca d’ocupació

L’AVIT en col·laboració amb COITCV al costat de SEOP, organitzen el taller: “LinkedIn per al desenvolupament professional i la cerca d’ocupació”.

Aquest taller impartit per Juanjo Marcos va dirigit a col·legiats i associats, en ell que se’ls donaran les pautes per a desenvolupar el perfil de LinkedIn amb l’objecte d’afavorir la cerca d’ocupació.

Es realitzarà el 22 de març en horari de 16:00-18:00h. possibilitat d’assistir en modalitat presencial o telepresencial.

Pots consultar tota la informació ací.

Compartir:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook