Actualitat

Go Global Congreso

Les Cambres de comerç de la Comunitat Valenciana, IVACE Internacional i ICEX Espanya Exportació i Inversions, ens unim de nou per a oferir-te la IV edició de el #CongresoGoGlobal els dies 19 i 20 de novembre en Fira València.

El Congrés Go Global és l’esdeveniment de referència en internacionalització de la Comunitat Valenciana.

En 2019 tornem a implicar a les associacions d’exportadors de la Comunitat per a poder oferir-te conferències temàtiques i transversals d’actualitat en matèria d’internacionalització.
Un esdeveniment on les empreses tenen al seu abast assessorament, networking, informació i oportunitats de negoci en un mateix espai.

Inscribete com a empresa, autònom, institució o estudiant ací.


Sol·licita la teua entrada SCEWC 2019

El COIT posa a la disposició de les seues col·legiats invitacions gratuïtes per a l’accés a l’exposició del Smart City Expo World Congress 2019. El SCEWC tindrà lloc en la ciutat de Barcelona els pròxims dies 19, 20 i 21 de novembre, en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Pots sol·licitar la teua entrada emplenant el següent formulari, indicant les teues dades de contacte i nombre de col·legiat.

La sol·licituds de passada gratuïta s’atendran per rigorós ordre de petició i fins que s’esgoten.

Enguany anem a disposar d’un espai en el stand de l’Agència Espacial Europea de la mà del projecte AQUEIXA-BIC. Us anunciarem més endavant el dia i hora que podrem rebre-us en el microstand, així com més de l’esdeveniment que realitzarem conjuntament amb AQUEIXA-BIC i la Fundació Madri d.

Per a consultar més informació sobre l’Exposició i el Congrés, així com el programa complet, pots punxar ací


#VLCTESTING19 – God save the code

El COITCV col·labora en #VLCTESTING19! Pots consultar el programa complet de l’esdeveniment de referència en Qualitat i Testeo de Programari.

En aquesta edició volem compartir les millors pràctiques, tècniques i eines en testeo de programari, a més de posar en comú les experiències dins una comunitat forjada durant nou anys, en els quals nostra prioritat ha sigut el “code”.

Si t’inscrius a través del COITCV amb el codi promocional “codecoitcv”, t’aplicaren un 15% de descompte en els drets de registre. Pots realitzar el teu registre ací.


Entrada en vigor de l’ordre ECE/893/2019

L’Ordre ECE/893/2019 va entrar en vigor el passat 4 de novembre així que ja és obligatori en els projectes nous incloure una tercera presa RJ45 i una presa de fibra òptica en el saló-menjador. Unes altres de les novetats que portava i han de tenir-se en compte són canvis en les normes UNE que han de complir els elements de comunicacions òptiques, les noves dimensions dels Recintes, un tub de 25 mm2 fins a zona de màquines d’ascensors i les previsions d’espai per a les seues escomeses i noves resistències al foc de tots els cables.
L’última versió del projecte guia en COIT ja està adaptat i teniu en la web del BOE la versió del RD 346/2011 consolidat.


I Congrés Emprendimiento i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana

El 27 de novembre de 2019 de 9:00 a 14:00 hores en la Fundació Universitat Empresa ADEIT, en la Plaça Verge de la Pau 3, 46001 – València, tindrà lloc l‘I Congrés Empendimiento i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana.

Del desenvolupament local a la innovació territorial pretén constituir-se com un punt de trobada i de networking entre els diferents agents de l’ecosistema que presten serveis a l’emprendimiento, en el qual compartir experiències, reflexions i casos d’èxit d’empreses i projectes engegats pels agents que permeten avançar en el desenvolupament de la Comunitat Valenciana amb un clar enfocament cap a la innovació territorial.

El programa s’estructurarà entorn de 5 eixos prioritaris d’actuació, debat i intercanvi d’experiències, com són els següents:

Eix 1. Repte demogràfic
Eix 2. Coordinació institucional
Eix 3. Casos d’èxit de projectes
Eix 4. Reptes de l’ecosistema
Eix 5. Mesurament de la innovació en el territori

Iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprendimiento i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Per a més informació sobre l’esdeveniment punxa ací