Actualitat

22ena Edició Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes. Seguretat en la societat hiperconectada

El pròxim 12 de novembre 2020 realitzarem els 22ena edició Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes.

En aquesta edició, amb el lema “Seguretat en la societat hiperconectada”, es ressaltaran i donaran a conéixer les claus de l’èxit en l’era digital, quins factors han de ser tinguts en compte per les empreses, per les institucions i per tots els agents econòmics, per a traure-li el màxim partit als avanços tecnològics, centrant-nos en la clau més important com a base de totes les altres, la seguretat.

Organitza:

Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic – Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions
IVACE – Institut Valencià de Competitivitat Empresarial
Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació – UPV
COETCV – Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació Comunitat Valenciana

Pots consultar tota la informació de l’esdeveniment #NTV2020 , que enguany serà una edició molt especial a causa de la situació originada pel COVID-19, en la pàgina web: https://www.nochetelecovlc.org/2020/


Webinar: Claus d’èxit per a emprendre

El dimecres, 11 de novembre de 2020 de 10.00 a 12.00 hores se celebrarà el webinar: Claus d’èxit per a emprendre.

T’has plantejat alguna vegada treballar pel teu compte i muntar un negoci? Experts del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI València) s’encarregaran d’establir les bases per a accelerar el procés de convertir la teua idea en empresa.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA!!

Es recomana que emplenes el TEST de l’Emprenedor prèviament a assistir a aquesta activitat, per a obtindre un diagnòstic del teu caràcter emprenedor i el “TEST de la idea” per a rebre una valoració de la teua idea de negoci.


Webinar: Com fer un Pla de màrqueting estratègic digital pas a pas

El dijous, 05 de novembre de 2020 de 16.15 a 18.15 hores tindrà lloc el webinar: Com fer un Pla de màrqueting estratègic digital pas a pas.

Aquest webinar pretén donar a conéixer com fer una estratègia digital que conjumine totes les eines que el màrqueting digital posa a la teua mà, saber en tot moment que acció et pot ajudar més a aconseguir els resultats esperats, tindre la capacitat per a poder valideu el teu treball o bé de les persones que ho fan per tu i ser capaç de tindre una visió més estratègica i coherent de la part digital d’una marca.

Webinar gratuït, prèvia inscripció.


Webinar: Emprendre. Com reinventar el món del demà

El pròxim dia 4 de novembre de 16.15 a 17.15 hores tindrà lloc el webinar “Emprendre. Com reinventar el món de demà”.

Els objectius d’aquest webinar seran varis entre ells analitzar la situació actual i traçar un mapa per a poder emprendre i veure els pros i contres amb els quals tot emprenedor es pot trobar.

El webinar és gratuït, prèvia inscripció

Una hora abans de l’esdeveniment veuràs en la part superior d’aquest registre l’enllaç per a accedir al webinar (solament podran accedir persones inscrites).


Jornada internacional “La internacionalització de la investigació i innovació per mitjà de consorcis i aliances estratègiques”

El dijous 12 de novembre 2020 a les 10 hores se celebrarà el webinar “La internacionalització de la investigació i innovació per mitjà de consorcis i aliances estratègiques”.

Aquest seminari web oferirà una visió general de les diferents qüestions que es presenten davant la generació de relacions col·laboratives i mutualísticas (ja adopten la forma d’una estructura societària/associativa o es materialitzen per mitjà d’un contracte) en aquest àmbit. El propòsit és afavorir la cooperació públic-privada (o únicament entre entitats privades) amb una especial atenció a la seua internacionalització. D’aquesta manera, de la mateixes s’exclouen els consorcis que expressen una col·laboració públic-públic o relacionada amb les accions i amb les convocatòries de subvenció que deriven d’institucions públiques (com la UE), relacionades amb la creació d’infraestructures.

La jornada és online i gratuïta. No obstant això, les persones interessades a assistir han d’inscriure’s prèviament en el formulari.


El COITCV/AVIT en la Gala V de premis a l’excel·lència professional de València.

Unió Professional València, va realitzar el passat 15 d’octubre la Gala dels Premis a l’Excel·lència Professional, que arribaven a la seua V edició convertits en els guardons de referència dins del sector professional de València.

Des d’Unió Professional de València -entitat que reuneix 41 col·legis professionals de la província- es va retre homenatge als professionals que dia a dia contribueixen al creixement de València.

Pilar Raro, membre de la junta del COITCV/AVIT, va representar a la nostra entitat en la gala de lliurament d’aquests prestigiosos guardons que va tindre lloc en l’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.

Pots consultar més informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.