Actualitat

Selecció de notícies tecnològiques 18 de juny de 2018

T’enumerem a continuació la selecció de notícies tecnològiques recopilades per l’àrea de comunicació de el COITCV/AVIT .

  • Francisco Polo, exjefe de Change.org, nou secretari d’Estat d’Agenda Digital
  • Innsomnia llança la primera convocatòria per a ‘startups’ de ‘insurtech’
  • Inventen un sistema per a «veure» després de les parets
  • El programa Òrbita accelerarà empreses d’alt potencial a Castelló
  • “No esperàvem que els eSports cresqueren tant i tan ràpid”
  • Les empreses tecnològiques són els llocs de treball més acollidors per a treballar

Consulta les notícies tecnològiques del COITCV/AVIT completes ací.


Simposi Logístic Blockchain

El dia 03 de juliol de 2018, de 09:30 a 16:30 hores en l’Autoritat Portuària de València, Saló d’Actes – Av. Moll del Turia s/n tindrà lloc el Simposi Logístic Blockchain.

Entre els objectius de la jornada es pretén donar a conèixer de primera mà les principals inciativas que s’estan desenvolupant, l’opinió d’experts sobre la seguretat en Blockchain, les oportunitats i reptes que presenta el comerç i la logística, el paper que té en el comerç exterior i els projectes, proves de concepte i casos de referència més rellevants en els quals s’està aplicant blockchain.

La jornada és gratuïta.

Per a més informació punxa ací


Vigilància tecnològica i protecció de la I+D+i mitjançant el registre de patents i marques.

El Parc Científic de la UMH organitza la jornada: Vigilància tecnològica i protecció de la I+D+i mitjançant el registre de patents i marques.

L’objectiu de la jornada és mostrar als assistents com protegir els resultats d’I D i en el sector Agrotech. Abordar, des d’un punt de vista pràctic, la necessitat de gestionar i protegir la Propietat Industrial i Intel·lectual. Així mateix es farà especial recalcament en la importància de realitzar un seguiment d’aquesta protecció, a través de serveis de vigilància tecnològica, amb la finalitat d’evitar còpies o registres d’una naturalesa similar.

Es realitzarà el pròxim dimecres, 27 de juny de 2018 de 10:00 a 13:00h en la Seu Agrotech. Edifici Tudemir Parc Científic de la UMH (Oriola- Alacant). Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.


Data Scientist: La professió del futur.

Per als experts, 2018 és l’any en el qual el Big Data està donant un gran salt consolidant-se definitivament com una eina estratègica capaç d’aportar valor a tots els processos i àrees d’una empresa.

La ENyD (Escola de Negocis i Direcció) en col·laboració amb la Universitat Europea Miguel de Cervantes, ha realitzat un article en el qual s’expliquen què és un Data Scientist i les habilitats que deu que tenir.

Segons ells, un Data Scientist és un professional que davant enormes bases de dades, la major part d’ells desestructurats, aplica sobre elles els seus coneixements en programació, matemàtiques i estadística per a recopilar, extraure i processar informació rellevant que contenen. Tota aquesta informació és una mina d’or i les empreses ho saben, però necessiten aquest perfil que done forma a totes aqueixes dades per a poder crear valor a partir d’ells. A més aquest perfil ha de complir amb unes habilitats i qualitats tècniques  que li permeten desenvolupar amb èxit la seua carrera professional.

Pots llegir tot l’article ací i consultar els descomptes que tens per ser COITCV/AVIT en el Màster Oficial en Gestió i Anàlisi de Grans Volums de Dades: Big Data. (En l’apartat de Descomptes Postgraus:”Universitat Europea Miguel de Cervantes i ENyD-Escola de Negocis i Direcció”)


Jornada Reptes per a l’empresa del nou Reglament General de Protecció de Dades

CEEI València organitza la jornada: “Reptes per a l’empresa del nou Reglament General de Protecció de Dades”.

La sessió té com a objectiu, formar sobre els reptes que el nou Reglament General de Protecció de Dades d’Unió Europea (RGPD 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016), va a suposar per a les empreses.

Dirigida a: Emprenedors i professionals de qualsevol sector que vulguen conèixer els nous requeriments de la normativa en matèria de privadesa i del Reglament General de Protecció de Dades de la UE.

Es realitzarà el pròxim dimarts 26 de juny de 10:30 a 12:30h. en el Centre Europeu d’empreses Innovadores de València. Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.


Claus d’èxit per a emprendre

El dimecres 20 de juny de 2018 de 16:30 a 18:30 hores en el CEEI València, Avinguda Benjamí Franklin 12, Paterna (València) tindrà lloc la jornada “Claus d’èxit per a emprendre”.

En només 2 hores, experts del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València s’encarregaran d’asseure les bases per a accelerar el procés de convertir la teua idea en empresa.

Es recomana que emplenes el TEST de l’emprenedor prèviament a assistir a la Jornada, per a obetener un diagnòstic del teu caràcter emprenedor i el TEST de la idea per a rebre una valoració de la teua idea de negoci.

La inscripció és gratuïta.

Per a més informació punxa ací