Actualitat

Selecció de notícies tecnològiques 18 de març de 2019

T’enumerem a continuació la selecció de notícies tecnològiques recopilades per l’àrea de comunicació de el COITCV/AVIT .

 • Nou de cada deu empreses augmentarà equips després de la digitalització tecnològica
 • La Web compleix 30 anys i el seu creador demana que siga un espai lliure i obert
 • Vent a favor per a la Torre Eòlica de 170 metres, la nova icona sostenible de València
 • Bill Gates explica per què tots hem de ser optimistes
 • València a per el top 10 europeu de ciutats tecnològiques
 • Un experiment quàntic suggereix que la realitat objectiva no existeix
 • Usos del IoT a Espanya: Connectivitat per a millorar la nostra qualitat de vida

Consulta les notícies tecnològiques del COITCV/AVIT completes ací.


NTV 2019 – Obert termini inscripció patrocinadors

La GVA, la UPV i el COITCV organitzen la XXI edició dels Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes. Enguany la NTV2019 tindrà lloc el 11 de juliol i comptarem amb la presència de les empreses més destacades del sector de les telecomunicacions i de les tecnologies digitals.

La tecnologia s’ha instal·lat en la nostra vida quotidiana tant a nivell professional com a nivell personal i és un fet irreversible. Com a acte més representatiu a la Comunitat Valenciana del sector TIC, la NTV vol donar a conèixer a través de les empreses del sector, les oportunitats que ofereix aquesta revolució tecnològica tant a les empreses com a les persones.

Enguany volem que la NTV siga un escenari on presentar les oportunitats que brinden els avanços de la tecnologia: oportunitat laboral, oportunitat empresarial, oportunitat de creixement, oportunitat de desenvolupament, oportunitat d’integració

Amb aquest propòsit el lema de la NTV2019 és:

 Una revolució, una oportunitat

El termini d’inscripció de patrocinadors està obert fins al 14 de juny de 2019La teua empresa no pot faltar a l’esdeveniment.

Sol·licita informació en info@nochetelecovlc.org


VIII Carrera Solidària de les Professions

La Unió Professional de València patrocina la VIII carrera solidària 5K – 10K, que tindrà lloc el pròxim 31 de març a València.

La VIIIª Carrera de les empreses valencianes, que tindrà lloc diumenge que ve 31 de març, compta amb un nou patrocinador solidari, UNIÓ PROFESSIONAL DE VALÈNCIA. Així la unió dels col·legis professionals de València s’implica en el programa solidari de la carrera que destinarà un euro per dorsal a a l’associació ASLEUVAL (Associació per a la lluita contra la leucèmia de la Comunitat Valenciana, www.asleuval.org).

Inscripció via web

Les inscripcions es realitzarà a través de la web de Sportmaniacs.com. Havent-se d’emplenar el formulari i realitzar el pagament on line.

Cost de la inscripció:

 • Del 01/03/2019 al 21/03/2019: 11€ + 1€ solidari per cada corredor
 • Del 22/03/2019 fins al 30/03/2019 o fi d’existències 15€ + 1€ solidari.
 • Col·legiats : 9€ + 1€ solidari Codi de descompte : unionprofesional

Per cada inscripció es destinarà un EURO SOLIDARI a l’associació ASLEUVAL (Associació per a la lluita contra la leucèmia de la Comunitat Valenciana, www.asleuval.org).

La prova compta amb el respatler de la Unió Professional de València, entitat que conjumina a més de 40 col·legis professionals, que aglutinen 90.000 col·legiats de la província de València, sent el seu objectiu reforçar els interessos comuns i oferir els valors professionals de garantia, confiança i excel·lència que els col·legis representen.


Selecció de notícies tecnològiques 11 de març de 2019

T’enumerem a continuació la selecció de notícies tecnològiques recopilades per l’àrea de comunicació de el COITCV/AVIT .

 • Carolina Pascual, una de les 100 dones rellevants de la província d’Alacant
 • El big data i l’internet de les coses ajuden a reduir la factura elèctrica
 • El sector de la construcció, a la cua en transformació digital
 • Els programes de facturació: una revolució per a les empreses
 • La degana del COITCV en el congrés “Dona i tecnologia”
 • Les empreses que ja formen part de Districte Digital a Alacant
 • Xina conquistarà la pròxima revolució tecnològica

Consulta les notícies tecnològiques del COITCV/AVIT completes ací.


Jornada: Claus per a saber si la teua identitat corporativa és l’adequada

El dijous, 28 de març de 16:15 a 19:30 en CEEI València (Av. Benjamí Franklin, 12 – Parc Tecnològic Paterna (València)) tindrà lloc la jornada “Claus per a saber si la teua identitat corporativa és l’adequada”.

Una marca és molt més que un nom, un eslògan o un logo. A hores d’ara açò és més que sabut. Però ser conscients del que pot aportar-nos desenvolupar la nostra marca, ens ajuda a entendre la seua importància.

La marca la conformen molts aspectes i entre ells està la identitat corporativa. En aquesta jornada veurem el que cal saber per a desenvolupar una bona identitat corporativa; que connecte amb el nostre client, que siga coherent i que a més, s’integre amb l’estratègia de l’empresa.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací.


Jornada: Xarxes socials, Reputació digital i Comunicació 2.0

El dijous, 14 de març de 16:15 a 19:30 en CEEI València (Av. Benjamí Franklin, 12 – Parc Tecnològic Paterna (València)) tindrà lloc la jornada “Xarxes socials, reputació digital i comunicació 2.0”.

L’era d’Internet ha transformat radicalment la forma en la qual les empreses i individus es relacionen amb l’entorn. En conseqüència, les empreses es van adaptant a les noves oportunitats de comunicació que ofereixen les Xarxes Socials per a aconseguir un posicionament òptim; açò és, construir el que es denomina Reputació digital.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més inforación punxa ací