Actualitat

Tyris Software gana la octava edición de los Premios Sacyr a la Innovación

Tyris Software, empresa del Parque Empresarial AVIT, ha sido la ganadora de la 8ª edición de los Premios Sacyr a la Innovación. El ministro de Ciencia, Innovación y Universidades, Pedro Duque, y el presidente de Sacyr, Manuel Manrique, entregaron el galardón a esta startup valenciana durante un evento celebrado el pasado 13 de enero, recogió el premio Manuel Suarez, CEO de Tyris AI.

Tyris Software presentó la mejor propuesta para resolver el reto que había planteado Sacyr al ecosistema innovador respecto a la “predicción avanzada del deterioro a largo plazo del pavimento en carreteras”.

La compañía fue constituida en 2014 por varios doctores ingenieros de la Universitat Politècnica de València. “Después de acabar las tesis y empezar en el mundo de la industria nos dimos cuenta de que lo que nos motivaba era emprender nuestro negocio”, reconoce Javier Oliver, Dr. Ingeniero de telecomunicación.  Ahora desarrollan proyectos para compañías como Sacyr, Michelin, Global Omnium o Seat en el área de inteligencia artificial, para la que han creado la división Tyris AI.

David Monzó, Dr. Ingeniero de telecomunicación de Tyris AI, es el profesor del curso de Machine Learnig del COITCV/AVIT que se impartirá el próximo 29 de enero. Ver detalles del curso.

Fuente: Sacyr, Valencia Plaza


Selecció de notícies tecnològiques 14 de gener de 2019

T’enumerem a continuació la selecció de notícies tecnològiques recopilades per l’àrea de comunicació de el COITCV/AVIT .

  • Les innovacions de Realitat Augmentada que marcaran el lideratge digital
  • Les quatre tendències tecnològiques de 2019
  • Gonzalo Belenguer, nou director de la xarxa d’instituts tecnològics Redit
  • “Ens agrada el 5G i la intel·ligència artificial”
  • La tecnologia 5G s’acostarà al Palau de València en 2019
  • Un món hiperconectado
  • CES 2019: el millor, el pitjor i el més curiós

Consulta les notícies tecnològiques del COITCV/AVIT completes ací.


Curs COITCV/AVIT: Curs CCNA 1. Introducció a les xarxes

La AVIT en col·laboració amb COITCV , organitza el curs: “CCNA 1. Introducció a les xarxes”

Amb aquest curs impartit per Ramón Onrubia Péreza més d’adquirir competències professionals en xarxes Cisco, l’alumne es prepara per a afrontar amb èxit l’examen de certificació industrial CCNA R&S de Cisco Systems, àmpliament demandada en empreses de tot el món.

Curs online, que podràs realitzar de el 28/01/2019 a el 31/03/2019.

Pots consultar tota la informació ací.


Curs COITCV/AVIT: Machine Learning

L’AVIT en col·laboració amb COITCV , organitza el curs: “Machine Learning”

Aquest curs impartit per David Monzo (Founder and Computer Vision Director en Tyris Software) té com a objectiu introduir a l’alumne en el machine learning: aplicació, algorismes i casos d’ús reals. Així mateix, se cerca familiaritzar a l’assistent amb l’execució d’algorismes de Machine Learning a través de llibreries i frameworks en Python.

Es realitzarà els dies: 29 i 31 de gener, 5 i 7 de febrer (dimarts i dijous) en horari de 16:00-20:00h. possibilitat d’assistir en modalitat presencial o telepresencial.

Pots consultar tota la informació ací.


On estan les dones en la tecnologia?

El Consell Valencià de Cultura organitza la conferència On estan les dones en la tecnologia? a càrrec de Sra. Nuria Oliver.

La conferència tindrà lloc el 28 de gener de 2019 a les 11:00 hores en la seu del Consell Valencià de Cultura (C/Museu – 3 46003 València).

L’assistència és gratuïta però és necessari reservar la plaça per ser l’aforament limitat. Reserva la teua plaça cridant al 961207505 o via mail zurriaga_mon@gva.es o ibanyez_martam@gva.es


Beques LINGUA VLC

La Fundació Universitat-Empresa (ADEIT) de la Universitat de València i el Ajuntament de València llancen les beques Lingua amb el principal objectiu de promoure l’empleabilidad de les persones titulades per la Universitat així fomentar i reconèixer l’ús d’idiomes.

Les beques, consistents en l’estada formativa de persones titulades universitàries en empreses o entitats durant un període de sis mesos en les quals s’utilitze un nivell C d’un idioma estranger, estan remunerades amb 850 euros al mes, a més de 3.000 euros addicionals en finalitzar el semestre.

En el cas de les empreses, mitjançant les Lingua tindran l’oportunitat de comptar amb personal qualificat amb un nivell d’idioma C, a més d’obtenir una bonificació d’1.200 euros per beca.

La formació haurà de començar en el primer quadrimestre de 2019. Consulta tota la informació ací.