Actualitat

Cambio de frecuencias en Comunidad Valenciana

Según la nota de prensa emitida hoy 19 de febrero, el pasado 17 de febrero empezaron a emitir los nuevos canales asignados por el Segundo Dividendo Digital en todos aquellos municipios de la Comunidad Valenciana donde esto no había ocurrido con anterioridad, es decir, actualmente todas las viviendas deberían poder ya adaptar sus cabeceras a los canales definitivos.

Para pequeñas edificaciones con cabeceras de banda ancha el cambio solo supone una resintonización de canales en los televisores pero, para aquellas con cabeceras programables o con monocanales, supone adicionalmente una reprogramación de la cabecera o la sustitución de los monocanales que quedan por encima del C48 por los nuevos correspondientes.

Existen ayudas públicas para realizar las adaptaciones que pueden solicitarse hasta el 30 de septiembre del 2020. Los ciudadanos pueden consultar todas sus dudas en la página web http://www.televisiondigital.es/ y en los teléfonos 901 201 004 y 910 889 879.


bigblu, s’uneix a PARC AVIT

bigblu, empresa de telecomunicació per satèl·lit, nova empresa de PARC AVIT.

La missió de bigblu és connectar als desconnectats, per a facilitar un món d’oportunitats il·limitades, per a això empren tecnologies avançades oferint una connectivitat ultraràpida per satèl·lit.

L’empresa té com a objectiu tancar la bretxa digital geogràfica, garantint la qualitat de la connexió oferida als seus clients.

Amb bigblu, ja som 51 empreses AVIT. La teua empresa, no pot faltar!

Sol·licita informació en parque@avit.org


De l’Instrument Pime a l’EIC Accelerador

IVACE organitza, amb el suport dels seus socis en l’Enterprise Europe NetworkSEIMED, la jornada “De l’Instrument Pime a l’EIC Accelerador”

Aquesta acció s’emmarca en l’Estratègia de la Generalitat Valenciana de Coordinació en I+D+i, que pretén incrementar i millorar la participació de tots els agents de la Comunitat Valenciana en el Programa Europeu Horitzó 2020.

L’objectiu és donar a conéixer totes les novetats per a aquest any de l’Accelerator de l’European Innovation Council (EIC) d’H2020.

Es realitzarà el pròxim 25 de febrer de 2020 en la Confederació Empresarial Comunitat Valenciana (Auditori CEV – C/ Hernán Cortés 4, València). Consulta el programa ací.


Jornada Converteix-te en el Director General de tu mateix

El dijous, 27 de febrer de 2020 de 16.15 a 19.30 en CEEI València, Sala d’actes Av. Benjamin Franklin 12 Paterna (València) tindrà lloc la “Jornada converteix-te en el director general de tu mateix”.

En aquesta jornada, es coneixerà com liderar, estant al servei del creixement dels altres, i dels nostres negocis, sense perdre el nostre equilibri, emocional, físic i mental.

La jornada serà gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació sobre la mateixa punxa ací


El Consell aprova el projecte de Llei de la Funció Pública Valenciana

El Ple del Consell ha aprovat el projecte de Llei de la Funció Pública Valenciana, elaborat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

El text normatiu s’estructura en 11 títols, amb 191 articles i 29 disposicions addicionals, 12 transitòries, 4 finals i 5 annexos. Serà, en definitiva, l’eina per a adaptar l’Administració a les necessitats del segle XXI.

La norma està dissenyada per a solucionar els problemes detectats per la comissió d’experts constituïda al març de 2016, que va analitzar les manques i va aportar una diagnosi dels aspectes a millorar en la Funció Publica valenciana.

Llegir més…

Font: Valencia Plaza


Novetats PARC AVIT

PARC AVIT és la web col·laborativa del sector de les telecomunicacions i digitalització de la Comunitat Valenciana del qual ja formen part 50 empreses, per a donar a conéixer les seues novetats, presentar els seus projectes, buscar col·laboradors i contactar directament amb els professionals. La teua empresa no pot faltar

Resum de novetats de PARC AVIT, per a conéixer les empreses AVIT de primera mà.

Notícies:

Projectes