Actualitat

El Consell aprova el projecte de Llei de la Funció Pública Valenciana

El Ple del Consell ha aprovat el projecte de Llei de la Funció Pública Valenciana, elaborat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

El text normatiu s’estructura en 11 títols, amb 191 articles i 29 disposicions addicionals, 12 transitòries, 4 finals i 5 annexos. Serà, en definitiva, l’eina per a adaptar l’Administració a les necessitats del segle XXI.

La norma està dissenyada per a solucionar els problemes detectats per la comissió d’experts constituïda al març de 2016, que va analitzar les manques i va aportar una diagnosi dels aspectes a millorar en la Funció Publica valenciana.

Llegir més…

Font: Valencia Plaza


Novetats PARC AVIT

PARC AVIT és la web col·laborativa del sector de les telecomunicacions i digitalització de la Comunitat Valenciana del qual ja formen part 50 empreses, per a donar a conéixer les seues novetats, presentar els seus projectes, buscar col·laboradors i contactar directament amb els professionals. La teua empresa no pot faltar

Resum de novetats de PARC AVIT, per a conéixer les empreses AVIT de primera mà.

Notícies:

Projectes


GVA – Pla de Ciberseguretat específic per a empreses

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler va anunciar aquest dimarts la posada en marxa d’un Pla de Ciberseguretat específic per a empreses, entre les quals es troben les del sector públic instrumental, per a ajudar-les a millorar el seu nivell de maduresa en ciberseguretat i la seua confiança en l’ús de la tecnologia.

Soler va fer aquest anunci durant la clausura de la jornada sobre prevenció del delicte en el Sector Públic Instrumental, organitzada per la Direcció General de Sector Públic i Patrimoni, en la qual es van abordar tant les diferents tipologies de delictes tecnològics, com la responsabilitat penal de l’empresa, i els serveis del Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana (CSIRT-CV) per a combatre aquests delictes.

Consulta la notícies completa ací.


11 de febrer “Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència”

Hui celebrem el #DiadelaMujerylaNiñaenlaCiencia #11F i ens sumem a @11defebreroES en un dia per a recordar la contribució de científiques i tecnòlogues.

En l’actualitat, les dones i xiquetes troben barreres de molts tipus, a vegades molt subtils, que dificulten la seua presència en la ciència. El 15 de desembre de 2015 l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l’11 de febrer Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, convidant al fet que s’organitzaren activitats d’educació i sensibilització pública que ajudaren a logar una major participació i progrés de les dones i les xiquetes en la ciència.

El COIT i l’AEIT compta amb el grup de treball Dona IT, dona-li una ullada a les nostres iniciatives.


Et convidem al 4YFN

València Activa, de la mà de Lanzadera, porta diversos anys participant activament en 4YFN, un esdeveniment internacional especialitzat a connectar *startups i inversió.

Enguany impulsen un espai com a punt de trobada del talent valencià, on donar visibilitat als avanços i assoliments de les entitats de la Comunitat Valenciana. Ser col·legiat del *COITCV, com a entitat col·laboradora de VLC Tech City, et permet assistir a 4YFN del 24 al 26 de febrer. Només has d’escriure un mail a rrhh@coitcv.org, indicant nom, cognoms, empresa i mail de contacte. (en cas de voler una entrada addicional, hauràs d’indicar les mateixes dades de l’assistent addicional), abans del dimecres 19 de febrer.

En aquest espai, estaran algunes de les principals entitats del sector *startup: Draper B1, Km0, Big Ban Angels, Plug&Play, GoHub, Demium, Startup VLC, València Port, Zubilabs i Finnova, i startups de la nostra regió que mostraran els seus productes i serveis al públic assistent.


Finalització d’emissions en municipis de València i Castelló 2DD

Dins de la transició del Segon Dividend Digital (RD 391/2019), que ja hem comentat en moltes ocasions, el Ministeri ha publicat per al 3 de març el finalització d’emissions dels canals de TDT superiors al 48 en l’àrea geogràfica de Terol. Els canals que deixen d’emetre afecten a 10 municipis de la província de València i 8 de Castelló, concretament a: Arañuel, Cortes de Arenoso, Villahermosa del Río, Castillo de Villamalefa, Montanejos, Zucaina, Cirat, Puebla del Arenoso, Ademuz, Casas Bajas, Vallanca, Alpuente, Castielfabib, La Yesa, Aras de los Olmos, Puebla de San Miguel, Casas Altas y Torrebaja. Per al 3 de març, si no estan adaptades les vivendes, deixaran de rebre algunes cadenes de televisió.

D’altra banda el 17 de febrer començarà el canvi de freqüències en la major part dels municipis de l’àrea geogràfica de València i Castelló i uns pocs d’Alacant.

Teniu més informació sobre aquest tema i la relació dels municipis afectats en les notes de premsa del Ministeri per a València y Castelló.