Actualitat

Benvingut a COIT Unlimited Learning: El nostre “Netflix” de continguts i aprenentatge il·limitat

Estimat col·legiat,

Imagines tindre en un clic accés gratuït a llibres, audiollibres, revistes, vídeos, podcasts i cursos dels millors proveïdors?

Poder aprendre la matèria que vulgues, quan vulgues i on vulgues?

Et presentem la BIBLIOTECA DIGITAL Unlimited Learning: una plataforma d’aprenentatge il·limitada i disponible de manera gratuïta per a tots els col·legiats.

Disposaràs d’accés online i offline fins a 5 dispositius dels millors continguts seleccionats entre 6.000 proveïdors de tot el món que et permetran aprendre el que vulgues: des de coneixement tècnic, millora d’idiomes o softskills fins als millors best sellers o contingut infantil per a compartir amb els més xicotets.

Recorda que has d’entrar en la URL: https://bibliotecadigital.coit.es/ i registrar-te amb les teues credencials.

Descàrrega les aplicacions mòbils per al teu dispositiu (mòbil o tauleta) des d’Android o iOS.


Processos de selecció oberts en el COITCV/AVIT.

Des del COITCV/AVIT et volem ajudar en la cerca d’ocupació, acostant-te les ofertes que més s’adapten al teu perfil com a Enginyer de Telecomunicació. Som conscients de la situació extraordinària provocada per la pandèmia i que molts processos de selecció es van paralitzar, per això, volem animar-te al fet que consultes la web i conegues les noves ofertes publicades.

Processos oberts:

Si vols actualitzar el teu perfil professional, posa’t en contacte amb nosaltres i ho revisem junts.

El COITCV/AVIT aposta pel teu talent


Noticies empresa PARC AVIT 27/07/2020

La teua empresa no pot faltar

Notícies publicades per empreses AVIT: coneix l’activitat, els projectes i els esdeveniments on participen les empreses tecnològiques de la Comunitat Valenciana.

PARC AVIT és la web col·laborativa del sector de les telecomunicacions i digitalització de la Comunitat Valenciana, del qual ja formen part 60 empreses, per a donar a conéixer les seues novetats, presentar els seus projectes, buscar col·laboradors i contactar directament entre professionals. Sol·licita informació en parque@avit.org.


Resolució 17 de juliol sobre prevenció contra el COVID-19 en el DOGV

Dins del marc del conveni del servei d’assessorament jurídic gratuït per a col·legiats/associats, que tenim amb ARRIBAS & PARTNERS ADVOCATS remetem una nota informativa amb les repercussions de la Resolució publicada el dia 18 de juliol en el DOGV mitjançant la qual s’augmenta l’obligació de l’ús de màscares, amb la repercussió en els espais de treball i la responsabilitat de l’empresa, en el compliment de la citada resolució.

Destaquem que la obligatorietat s’estén a la via pública, espais a l’aire lliure i espais tancats d’ús públic o oberts al públic. En els espais privats es recomana el seu ús quan no es puga garantir la distància social de 1,5 metres o quan existisca confluència amb persones no convivents.

En la següent nota informativa ens detallen les recomanacions, obligacions i altres mesures.


Webinar “Bases i normativa per al desplegament de punts d’accés sense fil de dimensions reduïdes”

El pròxim 28 de juliol 2020 a les 11 hores el COIT et convida al*webinar “Bases i normativa per al desplegament de punts d’accés sense fil de dimensions reduïdes”.

La Directiva 2018/1972, d’11 de desembre de 2018, per la qual s’estableix el Codi Europeu de les Comunicacions Electròniques introdueix mesures relatives a l’agilitació de tràmits per a la instal·lació de punts d’accés sense fils de dimensions reduïdes en l’entorn urbà. Aquestes infraestructures, ja existents en anteriors tecnologies de telefonia mòbil són d’especial importància en certs escenaris dins del desplegament del 5G. Aquest *Webinar tractarà de donar una explicació molt breu del seu paper, el seu abordatge normatiu i els principals problemes que poden trobar-se en el seu desplegament.

La duració estimada del webinar serà de 60 minuts i necessita prèvia inscripció en el següent formulari.


Formació oficial gratuïta en Amazon Web Services: AWS Discovery Day

El Discovery Day de AWS és un esdeveniment virtual gratuït dissenyat per a introduir els conceptes bàsics del núvol de AWS així com els serveis d’infraestructura fonamentals.

Dirigit especialment rellevant a clients que s’han iniciat recentment en AWS, o per a aquells que simplement volen comprendre els fonaments del núvol de AWS.

L’esdeveniment es realitzarà el pròxim 30 de juliol en horari d’11.00-14:00h .

Pots consultar tota la informació i registrar-te ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.