Actualitat

Vendes 4.0: Impulsa els resultats del teu equip comercial amb processos i tecnologia

Ho sentim, aquesta entrada es troba disponible únicament en Espanyol Europeu. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Cámara Valencia organiza la jornada: Ventas 4.0: Impulsa los resultados de tu equipo comercial con procesos y tecnología.

Durante este taller responderán a esas preguntas y establecen las bases para que todas las empresas asistentes sean capaces de reorganizar su proceso comercial para mejorar sus resultados.

Dirigida a: CEOs, responsables de venta y de desarrollo de negocio de empresas tecnológicas que necesitan establecer una metodología de trabajo para su equipo de ventas que sea medible, eficaz y escalable.

La jornada se realizará en la Sede Central Cámara Valencia (C/Poeta Querol, 15.Valencia) el 27 de septiembre de 2019, de 09:30h. a 11:00h.


Jornada: Descobrint Azure Databricks des de zero

Encamina, empresa del Parc AVIT, organitza la jornada: Descobrint Azure Databricks des de zero.

En aquesta sessió se centraran en el servei d’Azure Databricks des del més bàsic. S’explicarà què és i com ens pot ajudar en els nostres projectes i desenvolupaments, quines possibilitats té, com treballar amb versionado en GIT…

La jornada es realitzarà el pròxim 26 de setembre de 2019 en horari de 16:00 – 20:00h. en el Parc Científic de la Universitat de València (C/ Catedràtic Agustín Escardino, València).

Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.


Sopar de Sant Gabriel – 18 d’octubre

Ja tenim data per a el sopar anual del COITCV/AVIT, i enguany no te la pots perdre. El divendres 18 d’octubre celebrem la sopar anual del COITCV/AVIT, i t’estem esperant en el Restaurant de l’Ateneu Mercantil.

Aquesta trobada anual dels enginyers de telecomunicació de la Comunitat Valenciana, cerca acostar a tots els enginyers de teleco, per a trobar a vells companys d’estudis, antics col·legues de treball i una excusa perfecta per a compartir i intercanviar experiències professionals i personals.

Reserva aquesta data en la teua agenda i acudeix amb els teus amicsT’ESPEREM

Consulta tota la informació sobre l’esdeveniment i reserva les teues entrades ací.


9th Setmana de les Normes Verdes

El COITCV(AVIT col·labora en la 9ª Edició de la Setmana de les Normes Verdes %o201CConectar ciutats intel·ligents i sostenibles amb els objectius de desenvolupament sostenible%o201D, organitzat per el Ajuntament de València i la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT), organisme de Nacions Unides, que tindrà lloc de l’1 al 4 d’octubre en el Palau de Congressos de València.

A l’acte assistiran representants i experts de més de 30 organismes internacionals. Consulta el dossier informatiu amb el programa provisional

L’objectiu de la IX Edició de la Setmana de les Normes Verdes servirà com a plataforma global per al debat i l’intercanvi de coneixements amb la finalitat de crear consciència sobre la importància i les oportunitats per a utilitzar les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en la protecció del medi ambient, avançar cap a una economia circular i accelerar la transició cap a ciutats més intel·ligents i sostenibles.

L’assistència a l’esdeveniment és gratuira, però el procés de registre gratuït ha de realitzar-se obligatòriament a través de la pàgina web de la Unió Internacional de Telecomunicacions .

En el camp “organization data” ha de posar COIT perquè la invitació siga efectiva. Pot consultar aquesta guia d’inscripció per a facilitar el procés.


Aqueixa xarxa de la qual vostè em parla

Narcis Cardona, Director de l’iTeam, Premie Personatge Destacat 2019, col·legiat del COITCV/AVIT i professor de molts dels enginyers de telecomunicació de la Comunitat Valenciana, destaca en l’article “Aqueixa xarxa de la qual vostè em parla” la importància del sector de les telecomunicacions en el creixement i el desenvolupament econòmic i social, i el paper rellevant de la Comunitat Valenciana en el sector.

Narcis Cardona, fa especial recalcament en què la societat valenciana en general i els més joves en particular siguen coneixedors del gran pes que les telecos tenen en el present i futur de la nostra societat amb la finalitat de seguir aglutinant talent en el nostre sector.
Consulta l’article complet en Levante-EMV

Consulta altres articles de difusió en notes de premsa del COITCV/AVIT.

COITCV/AVIT, difusió del coneixement


Ajudes a iniciatives de detecció de talent en ciberseguritat

L’Institut Nacional de Ciberseguridad (INCIBE) estén fins al dia 16 de setembre el termini de presentació de sol·licituds per a la quarta convocatòria del programa d’ajudes i iniciatives de detecció del talent en ciberseguridad mitjançant l’organització de proves i competicions, aquestes proves haurien de realitzar-se abans del 29 de febrer del 2020.

Poden optar a aquestes ajudes tant persones físiques com a pimes, associacions sense ànim de lucre i fundacions. L’objectiu és que es facen esdeveniments i proves que fomenten les habilitats en ciberseguritat, programació segura, tàctiques i assoliment de reptes en aquesta matèria.

La documentació a emplenar i les bases les teniu en la web de l’esdeveniment de l’INCIBE.