Actualitat

Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0: ampliació termini de candidatures

S’ha publicat en el BOE de hui, 14 de juny,  la Resolució de 10 de juny de 2021, de la Secretaria General d’Indústria i de la Petita i mitjana empresa, per la qual es amplia el termini de presentació de candidatures als Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 corresponents a l’any 2021, efectuada mitjançant Resolució de 6 de maig de 2021.

Els Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 reconeixen a aquelles organitzacions, empreses i indústries que hagen fet un esforç destacat en la seua transformació digital, aconseguint l’excel·lència empresarial en activitats enquadrats en la Secció C, Divisions 10 a 32, de la Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques 2009 (CNAE 2009).

L’objectiu d’aquests Premis és atorgar un major prestigi social al sector industrial, presentant-lo en un entorn de qualitat i d’excel·lència, reconeixent els mèrits de les empreses industrials que destaquen pels seus projectes i accions de digitalització i pels seus plans d’innovació en matèria d’organització i processos sota les principals dimensions que defineixen el paradigma de la Indústria Connectada 4.0: Estratègia de Negoci i Mercat, Processos, Organització i Persones, Infraestructures, i Productes i Serveis. Mes informació sobre els premis ací.

El termini de presentació de candidatures previst en l’article 3 de la Resolució de 6 de maig de 2021, de la Secretaria General d’Indústria i de la Petita i mitjana empresa queda prorrogat fins al 25 de juny de 2021, inclusivament.


Taula redona en línia: Fons europeus per a la reactivació econòmica

Unió Interprofessional de la Comunitat de Madrid conjuntament amb Banc Sabadell, en el marc del conveni de col·laboració existent entre totes dues entitats, celebraran el pròxim 24 de juny, de 17.00 a 18.30h, una Taula Redona sota el títol: FONS EUROPEUS PER A la REACTIVACIÓ ECONÒMICA, a fi de donar a conéixer en què consisteixen aquests Fons i quins possibles projectes podran acollir-se a aquestes ajudes per a la recuperació i transformació econòmica.

Si desitja assistir a aquest esdeveniment telemàtic, ha de realitzar la corresponent inscripció a través del següent enllaç: Inscripció Taula Redona UICM_Banc Sabadell, després del que li arribarà el corresponent link per a la connexió.


Webinar: VoIP Cloud Telephony con Premium Numbers

El COITCV i la AVIT col·laboren amb Premium Numbers, empresa del PARC AVIT, en el webinar: VoIP Cloud Telephony.

El programa serà:

 • Presentació Premium Numbers
 • Tecnologia
  -VozIP
  -Protocols i Còdecs
  -CloudPBX, Asterisk, TURN, MysQL, API
  -WebRTC
  -Usos de VozIP
  -Centraleta
  -Teletreball
  -Integracions
 • Oportunitats laborals
 • La tecnologia aplicada a les empresa
  -Solucions flexibles adaptades a les empreses
  -Millora de les comunicacions existents en les empreses /integracions
  -Usos de la tecnologia i telecomunicacions en les empresa
 • Dubtes i preguntes

El webinar gratuït, d’inscripció obligatòria, es realitzarà el pròxim dijous 17 de juny en horari de 17.00 a 18:00h.

No perdes l’oportunitat e inscriu-te açi.


COIT | El poder transformador del 5G

Galícia és l’escenari triat per Telefónica per a desplegar els seus primers projectes pilot de 5G a Espanya. S’han desenvolupat un total de deu casos d’èxit en els quals a més de desplegar infraestructura 5G ad hoc han permés a les empreses provar serveis pioners i als ciutadans gaudir de noves capacitats i experiències. En les jornades ‘El poder transformador del 5G’ s’analitzarà com el 5G està impactant i transformant les nostres vides i els nostres negocis.

Telefónica, el Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COIT) i el Col·legi Oficial de Enxeñeiros de Telecomunicació de Galícia (COETG) et convida a l’esdeveniment virtual de “El poder transformador del 5G”, que realitzarem del 15 al 17 de juny.

Consulta el programa complet i inscriu-te ací


EVOLVED-5G

El projecte europeu en el qual participa la UPV pretén aconseguir la revolució industrial del SXXI amb les fàbriques intel·ligents.

Personal investigador de la Universitat Politècnica de València participa en el projecte europeu H2020 EVOLVED-5G que introduirà la tecnologia 5G en la indústria. Amb això es pretén aconseguir la revolució industrial del segle XXI amb l’arribada de les fàbriques intel·ligents.

En l’actualitat “hi ha un gran interés tant tecnològic com econòmic en l’aplicació de la tecnologia 5G en l’àmbit industrial perquè serà el motor d’innovació tecnològica del sector”, explica Régel González Usach, investigadora de el Laboratori de Sistemes i Aplicacions en Temps Real Distribuïts (SATRD), del Departament de Comunicacions de la UPV. Participa en el projecte juntament amb Alejandro Fornés i la coordinació de Carlos Palau.

EVOLVED-5G cerca proveir a la indústria d’eines tecnològiques 5G i infraestructures adaptades als entorns productius, facilitarà la creació, testatge, certificació i difusió d’aplicacions de xarxa 5G innovadores. Així, per exemple, aquest projecte facilitarà la creació d’un kit de desenvolupament d’aplicacions (SDK per les seues sigles en anglés), o l’accés a mercats virtuals (marketplace) que permetrà la distribució i implantació d’aquestes aplicacions 5G a nivell global.

Per a més informació punxa en el següent enllaç


*COIT | Webinar “Màrqueting Digital aplicat a les Telecomunicacions”

L’objectiu d’aquest Webinar és donar a conéixer les oportunitats que tenen els col·legiats i els seus negocis de créixer usant les eines disponibles i gratuïtes que brinda el Màrqueting Digital. Un Webinar 100% PRÀCTIC en el qual no hi haurà una sola diapositiva i se centrarà en analitzar el mercat i ensenyar estratègies que poden aplicar-se des de ja.

“Si no estàs en Internet, no existeixes”

Sota aquesta premissa, s’explicarà com podem posicionar-nos els primers per a les intencions de cerca que tinguen els nostres clients i com podem analitzar i descobrir paraules clau que atraguen nou públic als nostres llocs web.

Data: 8 de juny

Hora: 18.00 h

Duració estimada: 60 minuts

Imprescindible inscriure’s en el formulari


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.