Actualitat

Focus Pime i Emprendimiento València

Focus Pime i Emprendimiento és una iniciativa promoguda i finançada en anys anteriors per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprendimiento i la pime, i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Enguany està previst sol·licitar el finançament de l’IVACE-Generalitat Valenciana i FEDER-Unió Europea.

La jornada es realitzarà el pròxim 18 de setembre de 2018 de 09:30 a 14:00 en Innsomnia (Saló D’Actes Moll de Ponent – Base 2, 46024 València.

Pots consultar el programa, els ponents i inscriure’t ací.


Tech Day III Alacant

Why Strategic Response organitza  la tercera Jornada Tech Day.

En aquesta jornada un grup d’experts exposarà les seues experiències en l’execució de diferents projectes tecnològics en el món empresarial. Tech Day està concebut per a ser un punt de trobada entre els professionals que usen la tecnologia com l’estratègia de les seues empreses, productes i serveis. 

Es realitzarà el 13 de setembre de 2018 de 16:30 a 20:30 en Ciutat de la llum (Av. Jean Claude Combaldieu, s/n. Alacant). Pots consultar la informació ací.


Rellança el teu startup. Metodologies i eines que t’ajudaran a millorar els resultats del teu negoci.

En aquest taller experts del Centre Europeu d’empreses Innovadores de València (CEEI Valènciaet mostraran diverses propostes que t’ajudaran a aconseguir millors resultats i una major tornada en la teua empresa.

T’ajudaran a detectar i analitzar el problema, dissenyar i implementar solucions, utilitzant diferents metodologies de desenvolupament, que juntament amb la cerca de Finançament i possibles ajudes/subvencions, poden ser la Clau del rellançament del teu Negoci.

Es realitzarà dimecres que ve, 12 de setembre de 2018 de 10:00 a 12:00en CEEI València (Av. Benjamin Franklin 12, Paterna.València)

Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.


Jornada Finançament 2018 per a Emprenedors i Pimes Innovadores. NEOTEC i CREATEC

CEEIs-CV, IVACE, CECV i REDIT organitzen juntament amb CDTIuna jornada informativa sobre les iniciatives de suport a Emprenedors i Pimes Innovadores, el programa de les quals i indicacions per a la inscripció trobareu en el document adjunt.

CDTI explicarà la nova convocatòria NEOTEC 2018 i es reunirà amb vosaltres perquè pugueu ultimar els detalls de les vostres propostes abans de la seua presentació. IVACE presentarà les novetats de la seua convocatòria CREATEC (Creació d’empreses de Base Tecnològica) prevista per a publicar abans de final d’any.

La jornada es realitzarà el pròxim 11 de setembre en el Saló d’Actes de la CEV (Plaza Conde de Carlet, 3 València). Tota la informació podràs trobar-la ací.


Oberta convocatòria de les Ajudes Neotec

Estan obertes les Ajudes Neotec, amb el objectiu de finançar l’engegada de nous projectes empresarials, que requerisquen l’ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l’activitat investigadora i en els quals l’estratègia de negoci es base en el desenvolupament de tecnologia.

Característiques de l’ajuda:
– Subvenció de fins al 70% del pressupost de l’actuació, amb un import màxim de subvenció de 250.000 euros per beneficiari
– Pressupost mínim: 175.000 euros.
– Conceptes financiables (veure apartat sisè de la convocatòria)

El termini de sol·licitud serà fins a el 2 d’octubre de 2018 a les 12:00 hores, hora peninsular. Consulta tota la informació ací.