Actualitat

Selecció de notícies tecnològiques 23 d’abril de 2018

T’enumerem a continuació la selecció de notícies tecnològiques recopilades per l’àrea de comunicació de el COITCV/AVIT .

  • Per què cap país té una llei sobre intel·ligència artificial?
  • Els experts aposten pels robots per al futur laboral
  • El negoci tecnològic va créixer un 6,4% a Espanya
  • Japó llança una ofensiva per a atraure inversió de les empreses valencianes
  • Què aporta el big data a la transformació digital?
  • Quina tecnologia utilitzen els gegants del comerç %o2018offline%o2019?
  • L’autoconsumo pilar del nou model energètic

Consulta les notícies tecnològiques del COITCV/AVIT completes ací.


Preparat per al Reglament General de Protecció de Dades?

Des de maig del 2018 serà d’obligat compliment l’aplicació del Reglament general de protecció de dades. Per a cobrir responsabilitats enfront de problemes derivats de l’ús de dades i la seua protecció, dins dels acords amb tercers que oferim des del COICTV, s’ha creat un conveni de segur amb la Mutua de los Ingenieros. D’aquesta manera pots protegir la teua companyia enfront d’extorsió cibernètica, danys propis relacionats amb la protecció de dades, sancions administratives i despeses de defensa, multes per incompliment d’estàndards de seguretat,…

Per ser col·legiat pots accedir a aquest servei per a empreses des de 350€ a l’any. Més informació i dades de contacte en la seua pàgina web.


World Robot Olympiad València 2018

La gran festa de la robòtica a València, la #WROValencia 2018, serà el pròxim 29 d’abril en el Moll de Ponent Base 2. En la jornada es podrà disfrutar d’una exhibició de LEGO, pintacares i globoflèxia per a xiquets, tallers maker i de robòtica amb mbot gratuïts, jocs de taula, còmics i una exposició de robots i kits de robòtica. A més de la final autonòmica de la World Robot Olympiad en la qual competeixen més de 40 xiquets i joves.

No ho dubtes i passa una jornada divertida amb els teus fills.

Tens el programa i més informació ací.


Dóna’t d’alta en Gestió Professional COITCV/AVIT

Estàs acabant els teus estudis de màster com a Enginyer de telecomunicació o ja eres teleco? cerques treball o noves oportunitats labors per a ampliar el teu camp d’actuació professional? Si estàs cercant treballar en el sector, segueix llegint aquesta notícia i assabenta’t de com apuntar-te a la Gestió professional del COITCV/AVIT.

Beneficis:

  • Orientació Curricular
  • Recepció de les ofertes de treball que més s’adapten al teu perfil.
  • Major seguiment i control del teu procés de selecció

Pots inscriure’t emplenant el formulari d’inscripció  a través d’aquest enllaç. Pots posar-te en contacte amb nosaltres en el correu rrhh@coitcv.org


10 de maig – Conferencia “Big Data per al Ben Social: Oportunitats i Reptes”

El Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana (COITCV), la Generalitat Valenciana i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació (ETSIT-UPV), li conviden a la jornada:

“Big Data per al Ben Social: Oportunitats i Reptes”

Enguany comptem amb Nuria Oliver, experta en investigació en ciències de dades. Posterior a la conferència s’obrirà una taula redona amb els principals impulsors de la revolució tecnològica a la Comunitat Valenciana  per a parlar sobre “Internet de totes les coses, per a totes les persones”.

La jornada tindrà lloc el pròxim 10 de maig de 2018 en el Paraninfo de la Universitat Politècnica de València (UPV) a partir de les 10:45 hores. L’assistència a la jornada és gratuïta, però és necessària la inscripció per ser l’aforament limitat. Consulta tota la informació sobre l’esdeveniment i inscriu-te ací

Aquest esdeveniment està emmarcat en els actes programats per a celebrar la 20ª edició dels Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes (#NTV2018).

NTV – 20 ANYS AMB TU