Actualitat

Taula Redona i Col·loqui: “Smart Cities, persona i societat”

El dimarts 9 de febrer de 2021 se celebrarà l’esdeveniment “Taula Redona i Col·loqui: Smart Cities, persona i societat”

Es tracta d’un esdeveniment virtual amb inscripció lliure i oberta en reservas@fehytcv.com amb les seues dades personals i/o professionals indicant mail per a rebre oportunament el teu enllaç d’accés.

Pots trobar el programa de l’esdeveniment en el següent enllaç


Invitació Smart Primary des dels Col·legis Professionals i la GVA

Ens agradaria convidar-te al Smart Primary, amb aquest vídeo on hem participat els col·legis professionals de la C. Valenciana juntament amb la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

El Smart Primary, tindrà lloc els dies 10 i 11 de febrer del 2021 i serà la fira-congrés virtual que reunirà administracions públiques, professionals i empreses que apliquen tecnologies i innovació en els seus processos, permetent guanyar en competitivitat, eficàcia i sostenibilitat.

Encara no coneixes el Smart Primary? No dubtes a visitar la pàgina web de l’esdeveniment i seguir-nos en xarxes socials per a estar atent a totes les novetats.

Comptem amb tu!


La Generalitat millora l’accés a Internet en els centres educatius públics de la Comunitat

La Generalitat, a través de la Conselleria d’Hisenda i la Conselleria d’Educació, ha tramitat un nou contracte per a ampliar l’amplada de banda en els centres educatius públics de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de millorar la connectivitat a les aules i aplicar de manera eficaç les TIC en les metodologies educatives.

Des del COITCV/AVIT, volem donar les nostres felicitacions al nostre company José Manuel García Duarte, Director General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, per la seua gran faena des de la Generalitat millorant la qualitat de l’ensenyament a través de la millora de la connectivitat dels centres educatius, eina indispensable hui dia.

Consulta la notícia publicada pel València Plaza açí.

Un pas més en la transformació digital i implementació de les TICS.


Webinar: Claus d’èxit per a emprendre

El dimecres 20 de gener tindrà lloc el webinar gratuït “Claus d’èxit per a emprendre”

T’has plantejat alguna vegada treballar pel teu compte i muntar un negoci? En només 2 hores, experts del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI València) s’encarregaran d’establir les bases per a accelerar el procés de convertir la teua idea en empresa.

És aconsellable que ompligues el TEST de l’Emprenedor abans d’assistir a esta activitat, per a obtindre un diagnòstic del teu caràcter emprenedor i el TEST de la idea per a rebre una valoració de la teua idea de negoci.

Més informació en el següent enllaç


Teletreball. Seguretat de la informació en Teletreball

El dimarts 19 de gener de 10 a 11.30 hores tindrà lloc el webinar gratuït “Teletreball. Seguretat de la informació en Teletreball”.

L’actual sistema de teletreball incorpora reptes d’organització del treball i aplicació de mesures de seguretat a posar en marxa en l’empresa.

El principal objectiu del webinar és conscienciar als empleats de la importància d’aplicar mesures de seguretat en modalitat de teletreball.

Està dirigit a responsables de RH, responsables d’administració, direcció IT, responsables de seguretat.

Més informació ací


Ajudes d’IVACE per a empreses innovadores

El 18 de gener d’11 a 12 hores tindrà lloc el seminari online gratuït “Ajudes d’IVACE per a empreses innovadores”. 

En aquest webinar, organitzat per CEEI València, amb la col·laboració d’IVACE, els participants podran conéixer de la mà de l’organisme convocant les condicions de participació i novetats per a 2021 d’aquestes dues ajudes per a empreses innovadores de la Comunitat Valenciana:

  • CREATEC-CV: subvencions que busquen donar suport al desenvolupament d’empreses de base tecnològica, les activitats de la qual es basen en l’explotació del coneixement i la tecnologi
  • ASSESSORA-CV: subvencions vinculades a la contractació de serveis d’assessorament especialitzat.

Les empreses que ho desitgen podran mantindre una entrevista bilateral amb un expert del CEEI per a exposar o aclarir dubtes. Per a això, han d’omplir la sol·licitud de reunió.

Per a més informació pots consultar el següent enllaç


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.