Sobre el bloc

Benvingut al Bloc dels enginyers de telecomunicació de la Comunitat Valenciana.

Aquest és un espai promogut i editat pel Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana i pensat perquè tots els Enginyers de Telecomunicació que tenen els seus peus o el seu cor en la nostra Comunitat estiguin informats de tot el que passa en ella.

Les contribucions es realitzen per part dels diferents membres de les Juntes Directives del COITCV i de la AVIT, així com alguns col·legiats membres dels grups de treball de cadascuna de les àrees temàtiques del COITCV.

Aquest bloc és un espai obert a tots els Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana, i per descomptat a tots el vostre comentaris i contribucions. Si consideres que tens alguna cosa que vols explicar en ell perquè a molts de nosaltres ens pot semblar interessant, envia’ns un correu a propuestas@coitcv.org i explica’ns.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.