Servicis

Formació i Habilitats

Coneix tota l’oferta de formació del COITCV i la AVIT. Cursos tècnics, cursos d’habilitats, jornades gratuïtes. Beneficia’t de descomptes especials per als nostres col·legiats i associats a cursos oferts per altres entitats, universitats i empreses.

Servici d'Ocupació

Dóna’t d’alta en el nostre servei de gestió professional per a recerca o millora d’ocupació. I si ets empresari i busques enginyers, publica gratuïtament les teues ofertes de feina i et posarem en contacte amb els millors professionals.

Descomptes

Aprofita els descomptes per pertànyer al COITCV i la AVIT en empreses d’oci i cultura, servicis mèdics, adquisició d’equipament personal i professional, servicis d’assessoria, i molts descomptes del teu interès. Coneix els servicis que ofereix el COIT a nivell nacional.

Xarxes socials y difusió

Contacta amb altres col·legiats a través dels nostres grups a Facebook i Linkedin, publica les teues notícies al tauler d’anuncis i al blog, utilitza les nostres vies de comunicació per donar-te a conèixer entre les empreses i professionals del sector.

Ajuda a l'exercici de la professió

Coneix quant pot ajudar-te el Col·legi. Normativa vigent, assessorament tècnic, lloguer d’equips, reserva de despatx, visat i verificació de treballs professionals inclòs assegurança de responsabilitat civil, biblioteca etc .

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.